NB I

Megesküszünk rá, hogy ez a meccs nem lesz 2-es!

  • varin

Ha a ZTE átmenti a formáját vasárnapra is, akkor kizárt, hogy a Puskás nyer.

Csak az egyik csapat számára igazán fontos 90 percre kerül sor vasárnap késő délután Zalaegerszegen, ahova a Puskás Akadémia látogat. A felcsúti együttes noha küzd még a bronzéremért, nehéz megérteni, miért is favorit a bukmékerek szerint idegenben.

{"headTitle":"Zalaegerszeg-Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-07 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zalaegerszeg","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Természetesen könnyelműség lenne kizárólag a kaposvári hatosból kiindulni a ZTE erejét illetően, de bármilyen furcsa is volt az a 90 perc, a hat lőtt gólt és az önbizalomtól duzzadó kék-fehéreket bizony komolyan kell venni. Ráadásul ez nem egy kiugró eredmény ebben a hónapokban, hiszen február közepe óta a bajnokságban a Zalaegerszeg hat meccsen 13 pontot gyűjtött, csupán a MOL Vidi győzte le Radóékat az NB I-ben.

Ha a csapat hazai eredménysorát nézzük, akkor a kezdeti botladozások után stabilizálódtak az eredmények, január vége óta senki nem távozott innen három ponttal, pedig még a Ferencváros is járt nyugaton. A Zetének viszont kéne a három pont, hiszen távolról sem sóhajthatnak még fel Márton Gáborék, és az is biztos, hogy a Puskás nem feltartott kezekkel lép majd pályára, ahogyan a somogyiak.

Matematikailag ugyanis még bőven van tétje a Felcsút számára is, hiszen a harmadik hely és az azzal járó EL-indulás lőtávolon belül van, bár Hegedűséknek jól jött volna, ha a Mezőkövesd nyeri a kupát, ugyanis akkor még a 4. hely is EL-t ért volna. Hornyák mester csapata nem festett rosszul a Fradi ellen, bár tény, hogy a címvédő azért nem erőltette meg igazán magát a 3 pontért.

Az idei két meccsükön veretlen maradt a ZTE és a fogadásunk már egy remivel is plusszos lenne. Nem teljesen értjük, mitől lett favorit a Puskás idegenben, lehet magyarázni a 9 pont különbséggel a tabellán és azzal is, hogy az Akadémia az egyik legjobb idegenbeli csapat, ám a ZTE formája nálunk felülírja a fenti érveket.

{"headTitle":"Zalaegerszeg-Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-07 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zalaegerszeg +0.25","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080270] 2020-06-07 18:55:00 Zalaegerszeg - Puskás Akadémiax;