Logibet

Ez a tipp megmutatja, milyen, ha valaki keni-vágja a magyar focit

  • Logibet

Griezmann olyat jósolt, amelyet kevés fogadó tudott volna, persze a magyar futball a vérében van.

Kedden késő estére kialakult a Magyar Kupa döntőjének hivatalos párosítása, a Mezőkövesd és a Budapest Honvéd vívhat meg a Puskás-stadionban a trófeáért. A két fél közül egyértelműen a matyóföldiek nyújtották a jobb teljesítményt, így mi nagyon kíváncsian várjuk az oddsokat a fináléra, ám még egy téma erejéig érdemes visszakanyarodni a második elődöntőhöz.

A fenti ötletelés Griezmann discordos zárt csoportjában volt olvasható, aki a magyar bukméker nyitóoddsaira ajánlott fogadásokat. A Logibet legnépszerűbb tippmestere irreálisnak látta az oddsszabásokat, kiemelve, hogy kezdésre akár meg is fordulhatnak ezek a számok.

A master tippmester sejtése végül ha 100%-ig nem is igazolódott be, hiszen a záróoddsoknál még éppen, de favorit volt a Honvéd, azért nem semmi előrejelzést adott az oddsváltozásokat illetően. A négy tippje esetében átlagosan majdnem 0,7 különbség lett a honi iroda nyitó és a külföldi buki záró számai között.

Különbségek az oddsokban
  Griezmann tippje Záróodds (külföldi bukik) átlag
MTK vagy döntetlen 1.82 1.52
MTK DNB 2.80 2.06
MTK továbbjut 2.16 1.66
MTK nyer 4.05 2.85

A fenti példa (noha végül a profit csak soványka lett) kiválóan alátámaszt több dolgot is, amelyet minden sportfogadónak érdemes figyelembe vennie:
 

  • Legyen számlád a lehető legtöbb fogadóirodánál, hogy mindig a legértékesebb oddsokon fogadhass.
     
  • Vadászd le a korai, elszúrt oddsokat, légy mindig résen, tudd értékelni, ha egy szorzó hibás.
     
  • Az erős tippet, a valóban értékes ötleteket ne félj megbombázni, ritkán kap az ember ehhez hasonló ajándékot.
     
  • Bízz a profikban, az ilyen tippekből és ötletekből ugyanis nagyon jól megmutatkozik, ki ért igazán a sportfogadáshoz és kivel lehet hosszútávon is nyerni.
     
Ha nem akarod, hogy téged is átverjenek, válaszd a nyerő tippeket, válaszd a Logibetet. Hogy miért? Itt mindent megtudhatsz a profi tippmestereket összegyűjtő oldalról!