Fehérorosz Kupa

Továbbra sem fogadunk a favorit Bresztre

A márciusi Szuperkupa döntőjének visszavágóján a Szoligorszk nem is akkora underdog, de inkább a gólokban lehet érték.

Fehéroroszországban már csak négy csapat maradt talpon a kupában, a második elődöntőben pedig Breszt-Szoligorszk meccset rendeznek. A felek jól ismerik egymást, hiszen március elején a Szuperkupa döntőjében is farkasszemet néztek, akkor a Dinamo 2-0-s győzelmet aratott.

{"headTitle":"Breszt-Szoligorszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-08 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Breszt","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szoligorszk","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Igen ám, de a bajnoki címvédő formája azért ad némi okot az aggodalomra. Hétvégén remek érzékkel elkerültük a hazai blamájukat, amikor is 2-1-re alulmaradtak a Mazirral szemben. A liga első három meccsén így négy pontot szereztek csak és a gond főleg a támadósor életlenségéből fakad. A szezon eddigi 5/6 tétmeccsén underes eredménnyel zártak és mindössze 0.83 találatot jegyeznek összecsapásonként. A kupa előző körében két 0-0-t követően végül büntetőkkel jutottak túl az Isloch Minszken és az oda-visszavágós rendszer miatt az első felvonás ezúttal is nagyon feszes 90 percet ígér. 

A Szoligorszk merőben hasonló idényt fut szerdai ellenfelével és ugyanúgy 5 gólt vágtak csak a 6 tétmeccsükön, mondjuk a kupában könnyed 3-0-s összesítéssel léphettek tovább. A már említett márciusi Szuperkupa fináléban amúgy úgy maradtak alul, hogy szinte minden statisztikában jobbak voltak a Bresztnél, tehát biztosan nem fognak megijedni a feladattól, főleg, hogy tavaly elhódították a trófeát. 

Előtte mondjuk zsinórban kétszer a Dinamo emelhette magasba a kupát, tehát mindkét fél tudja, mi kell a végső sikerhez.

Ami az előzetesek alapján jó tippnek tűnik, hogy a csapatok nem rontanak egymásnak az odavágón. Kombinálva az idei tétmeccseiket, a 12-ből mindössze egyszer volt over 2.5-es eredmény, mégpedig a most hétvégi Breszt-Maziron. Nem véletlen, hogy a bukmékerek is nagyon megvágták ezt a piacot, hiszen az under 2.5 szorzója nem éri el az 1.50-et. Mi egy kicsit rizikósabb ötletet játszunk meg, amelynél visszakapjuk a pénzünket, ha kereken két gól esik, ha pedig várakozásainknak megfelelően kevesebb, akkor közel dupla pénz ütheti markunkat.

{"headTitle":"Breszt-Szoligorszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-08 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 2 alatt (ÁH)","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}