Április 1.

Pontosan mennyi WC-papírt vehet magának a lottónyertes?

  • varin
Címkék:

Tényfeltáró cikkünkben utánajártunk, mire is költheti a koronavírus idején nyereményét a szerencsés nyertes.

Mint arról hétfőn mi is beszámoltunk, egy szerencsés honfitársunk közel 6,5 milliárd forintot nyert az ötöslottón, amely rekordnyereménynek számít a magyar lottó történetében. Amennyiben a nyertes szeretné, hogy több jó tipp legyen a Hathármon, esetleg néha eltaláljunk egy kézikombit vagy a logibetes SuperTipsterből MegaTipster, esetleg GigaMegaSuperTipster legyen, bármikor adakozhat szerkesztőségünknek. Addig is íme néhány ötlet és tanács, hogy mit is vehet magának, aki sikerrel tippelte meg a szombati öt számot.

Óriási érték ezekben az időkben a WC-papír, hamarosan a Bitcoinnal emlegetik majd egy kategóriában. Kiváló befektetés lehet így egy olcsóbb kiszerelésből betárazni. Az S-Budget, 2 rétegű toalettpapír ára 899 jó magyar forint, ezért 16 gurigát kap meg az ember, amely egy rostszegény étrend esetén viszonylag sokáig tart.

A lottóötös nyereménye megközelítőleg 115 millió guriga WC-papírra elegendő, ha az olcsóbb verziót választja.

Amennyiben vágyik egy kis eleganciára a szerencsés delikvens, akkor is mákja van, hiszen a világ legdrágább budipapírja 22 karátos aranyból készült, amelynek ára körülbelül 500 millió forint. Ez aprópénz a nyereményéhez képest, aligha van jobb befektetés.

De talán egy van! WC-papírral egyenértékű fogásnak számít manapság, ha az ember a 11:59-kor még a banyatankos nyugdíjasokat legyőzve tud szerezni egy kiló Nagyi titka lisztet! Kenyérre mindig szükség lesz és egyébként is bárki, bármikor tud otthon élesztő, víz vagy bármi más nélkül kizárólag lisztből megfőzni egy négyfogásos vacsorát, így a 6,4 milliárdból vásárolt 29 millió kilogramm Nagyi titka kolosszális befektetésnek mondható.

Mit vehet még a posztapokaliptikus világban a milliárdos cimboránk?

  • 26 millió kg KORONÁS cukrot
  • 613 ezer hónapnyi SuperTipster-előfizetést
  • 36,5 millió tasak instant élesztőt
  • 1,8 millió Zámbó Jimmy CD-t
  • 27 millió darab Emoji epres óvszert (ne kérdezzétek, hogy mitől emojis...)

Viccet félretéve, egy-egy mosoly még ezekben a vészterhes időkben is belefér mindenki számára, megbántani természetesen senkit sem akartam. Még a banyatankos nyuggereket sem! 

Vigyázzatok magatokra és olvassatok Hathármat, abból baj nem lehet!