Érdekesség

Létezik a karma! - COVID-nővér nyert egymillió dollárt

  • varin

Nehéz döntés előtt állt a nő a nyereménye kapcsán. Ti mire költenétek ennyi pénzt?

Valószínűleg mindenki tudja és elismeri, hogy a koronavírus-osztályokon dolgozó orvosok és nővérek a világ minden pontján emberfeletti munkát végeznek ezekben a hónapokban. Ezért is különösen szívmelengető az a történet, amelyben egy Észak-Karolinában élő hölgy, Terri Watkins meggazdagodását ismerhetjük meg.

A durhami nő a helyi kórház COVID-osztályán dolgozik nővérként, így rendkívül stresszes és nehéz az élete a koronavírus-járvány megjelenése óta. Ám Terri mindennapjai gyökeres fordulatot vettek január 13-án, amikor a Supreme Riches nevű lottón nyert egymillió dollárt, amelyre egyébként az esélye 1 volt az 513 ezerhez.

"Eleinte azt hittem, hogy csak valami átverés és nagyon bosszús is voltam. Nem hittem el, hogy ilyen szerencsés lehetek, de nagyon hálás vagyok. Régóta imádkoztam valami pozitívumért, amely kisegít engem ebben a nehéz helyzetben. Hogy mire költöm a pénzt, azt még nem tudom, de szeretnék egy új házat venni, illetve kicsit lassítani az életemen" - nyilatkozta Terri.

A nő előtt egyébként két lehetőség állt. Vagy egyben kéri az adó miatt "mindössze" 600 ezer dolláros nyereményét, vagy pedig 20 éves elosztásban havi 50 ezer dollárt igényel. Az ápoló végül úgy döntött, inkább befizet 400 ezer dollárnyi adót, de egyben szeretné megkapni a nyereményét.

És ti mit tettetek volna a helyében? Inkább egy összegben 600 ezer dollár vagy 20*50 ezer dollár?