Érdekesség

Íme kétszeresen is a világ legszerencsésebb embere

  • varin
Címkék:
megosztom

Megnyerni a lottó jackpotját egy dolog. Elveszíteni és megtalálni a szelvényt meg egy másik.

Te mit tennél, ha hétvégén megjátszanád a szokásos lottószámaidat, majd konstatálnád, hogy behúztad életed nyereményét, ám hiába kereset a milliókat érő szelvényt, nincs meg a cédula? Nos, Nick Slattennel, a Tennessee állambeli Sparta város fiatalemberével pontosan ez történt. A történet vége azért szerencsére happy end lett.

"Elképesztő érzés volt, amikor rájöttem, hogy nyertem közel 1,2 millió dollárt. Rögtön a menyasszonyomhoz rohantam, hogy elmeséljem neki, illetve a bátyámnak is. Elképesztő érzés volt, valami földöntúli élmény" - mondta Nick.

Ám az eufória hamar átcsapott aggódásba, hiszen Nick nem találta meg sehol a szelvényét, ami egy 1,2 milliós, forintba átszámolva 370 millió forintos "bad beat" lett volna.

A történetnek végül furcsa vége lett, Nick ugyanis annál a bevásárlóközpontnál találta meg a szelvényt, ahol megvásárolta azt. "Ez egy millió dolláros papírfecni volt, valaki pedig még rá is lépett anélkül, hogy felvette azt..." - mesélte nevetve Nick.

A lottótársaság egyébként éppen az ilyen esetek miatt javasolja azt, hogy a megvásárolt szelvényeket valamilyen egyedi azonosítóval lássa el mindenki, így nem élhetnek vissza csalók a szelvénnyel.

Neked van hasonlóan vicces, lottós történeted?

megosztom