Európa Liga

Kézenfekvő tippet találtunk a görög-angol EL-meccsre

  • Tomihmv

Aligha várható gólparádé az Olimpiakosz-Wolves EL-nyolcaddöntő odavágóján, pláne úgy, hogy zárt kapuk mögött rendezik.

Nem sok különbség lesz egy edzés és a mostani meccs között. - Fotó: twitter.com/wolves

Az Olimpiakosz-Wolverhampton EL-meccset nem halasztják el, ugyanakkor nézőket sem engednek be a találkozóra, így hangulattalan, eseménytelen találkozóra lehet számítani.

A görögök meglepetésre vannak a legjobb 16 között, hiszen az előző körben hazai pályán kikaptak az Arsenaltól, viszont Londonban sikerült kiharcolniuk a továbbjutást. Kijut egyébként számukra az angolokból idén, a Bajnokok Ligája csoportkörben a Tottenhammel kerültek össze, és az idegenbeli kétgólos vereség (pedig 2-0-ra még vezettek a 20. percben) mellett hazai pályán egy remire jók voltak (ezen az összecsapáson viszont mínusz kettőről álltak fel).

Ugyanakkor nem hangoltak túl jól a piros-fehérek a hétközi találkozóra, hiszen a Görög Kupa elődöntőjének odavágóján 3-2-re kaptak ki a nagy rivális PAOK otthonában, viszont hiányzójuk mindössze az algériai Soudani lesz.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Ami a vendégeket illeti, a Wolverhampton felemás passzban várja a találkozót, hiszen az Espanyol elleni EL-visszavágón kikapott, igaz, nem osztott vagy szorzott az a meccs, mivel az odavágón eldöntötte a továbbjutást, majd idegenben verte a Tottenham alakulatát, de hétvégén némi meglepetésre csak gól nélküli remire futotta erejéből otthon, a gyengécske Brighton ellen.

Espírito Santónak, hasonlóan kollégájával, ugyanakkor kellemes gondokkal kell szembenéznie, amikor összeállítja kezdőjét csütörtök estére, hiszen biztosan csak Jonny hiányzik majd sérülés miatt a fontosabb játékosok közül.

Mindkét fél tehát a legjobbjaival állhat fel a találkozóra, és mindkét csapat defenzív felfogásban szokott pályára lépni, amikor komoly a tét. Már pedig most igen komoly, hiszen keresve sem találna alkalmasabb ellenfelet egyik fél sem, hogy a legjobb nyolc közé jusson a sorozatban.

Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a párharc első meccséről beszélünk, illetve, hogy zárt kapus találkozó lesz, akkor igen kézenfekvő megoldás lehet kevesebb, mint 2,5 gólra fogadni. A bátrak pedig némi aprót a gól nélküli remire (@8,25) is tehetnek, hiszen az előjelek alapján az is benne van a pakliban.

{"headTitle":"Olimpiakosz - Wolverhampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3284788] 2020-03-12 21:00:00 Olympiacos - Wolverhampton Wanderersx;