Bajnokok Ligája

Nagyon erős ez a speckó tipp a Pool-Atléticóra

  • varin

Hátrányból indul a Liverpool, ez pedig még könnyebben zöldítheti tippünket az Atlético Madrid ellen.

Semmi kétség nem férhet hozzá, hogy a nyolcaddöntők egyik legizgalmasabb visszavágóját a címvédő játssza, amely hátrányból indul hazai pályán az Atlético Madrid ellen. Nyugodtan kijelenthetjük - már csak az oddsok alapján is -, hogy nem egyértelmű favoritja innentől a párharcnak a Liverpool, sőt... Mindezek fényében aligha kell még izgalmasabbá tenni az előttünk álló 90(?) percet, de néhány tippötlettel azért csak színesítjük a palettát.

{"headTitle":"Liverpool-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az biztos, hogy bombaformáról egyik esetben sem lehet beszélni, a Vörösök vesszőfutása ugyan véget ért a Bournemouth elleni győzelem alkalmával, de azért a 2-1-es siker még nem töltheti el önbizalommal Manéékat. Az viszont már igen, hogy a hétvégén akár már bajnoki is lehet az Anfield Road legénysége, ám most a BL bizonyosan prioritást élvez, még akkor is, ha tudjuk, a Premier League volt a legfontosabb sorozat idén Liverpoolban.

Ami a másik oldalt illeti, a Matracosok továbbra is küzdenek még a BL-helyekért is, hétvégén a Sevilla vett el pontokat Diego Simeone csapatától, így jelenleg nincsenek a top4-ben a spanyolok a La Ligában. Mindazonáltal az a futball, amelyet a Wandában bemutattak soros ellenfelükkel szemben, bőven elég lehet szerdán is egy jó eredmény eléréséhez. Viszont az Atlético védelme idén jellemzően nem tudja gól nélkül lehozni a mérkőzéseit, például hogy mást ne mondjunk,

az utolsó 14 meccsükből 12-szer kaptak gólt idegenben Oblakék.

Ami a vendégek keretét illeti, ugyan a teljes csapat elutazott Angliába, akadnak kérdéses elemek. Az első mérkőzésen szenzációsan teljesítő Renan Lodi valószínűleg játszik, Álvaro Morata viszont hétfőn még nem tudott edzeni, illetve Thomas Lemar esetében sem lehet még beírni a 100%-ot.

A másik oldalon Jordan Henderson visszatérése jó hír, viszont Alisson továbbra sem bevethető, így az utóbbi hetekben olykor-olykor bizonytalankodó Adrián őrizheti a hazaiak kapuját.

Fotó: CityAM

Több BL-találkozóval ellentétben úgy tűnik, ez a meccs nem lesz zártkapus, márpedig a Liverpoolnak óriási szüksége is lesz a legendás szurkolótáborára. Fogadási szempontból nehéz találkozónak tűnik, Simeone mester is többször kiemelte, végig óriási fegyelmezettségre és tökéletes taktikára van szükségük a mostani Pool ellen, mert az angolok biztosan a lefújás pillanatáig vért izzadnak majd a továbbjutásért.

Hiába mutatott olyan játékot az első mérkőzés, amilyet, mi nem várunk sem nullázó Atlético-védelmet, sem pedig annyira elveszett liverpooli támadójátékot. Arra mérget vennénk, hogy rúgott gól nélkül nem juthat tovább az Atlético, nem játszhatnak sem 0-0-ra, sem 1-0 után tizenegyesekre, viszont arra is fogadni mernénk, hogy azért megpróbálják. A villámgyors Joao Félix és a labdát remekül megtartani képes Diego Costa jó párost alkothat, amennyiben Morata csak a padon kezdi a meccset, egy esetleges spanyol gólra pedig már hárommal kell válaszolniuk Klopp fiainak, ami nehéz ügynek tűnik.

Mire ne fogadjunk?

4,5-es határra húzták meg a fogadóirodák, így a     is a lapok számát, ám ez egy olyan játékvezetővel, mint a holland Makkelie, nem tűnik jó üzletnek. A sporttárs idén már mindkét félnek vezetett mérkőzést, az Atlético-Juventus csörtét 3, a Salzburg-Liverpool találkozót 1 sárgával dirigálta le.

Fotó: Soccerway

A legjobb tipp

Mind a gólszámos fogadások, mind a továbbjutó vagy a győztes igen nehéz fogadási piacnak tűnik, olyannak, amelyen nem éri meg kockáztatni. Az viszont biztos, hogy a harmadik angol találatig a Pool kezdeményezni fog, nem állnak majd vissza és már az első perctől törekednek a góllövésre.

Madridban hét sarokrúgásig jutottak Hendersonék, míg a Bournemouth ellen 9-szer, a West Ham ellen 16-szor állhattak a negyedkörívre. Az angol csapatok között a harmadik legtöbb szöglet fűződik a nevükhöz, ha pedig olyan mérkőzés vár ránk, amilyet sejteni lehet, akkor akár két számjegyű sarokrúgást is összehozhatnak a Vörösök.

{"headTitle":"Liverpool-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool szögletei: 7+","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236264] 2020-03-11 21:00:00 Liverpool - Atlético Madridx;