Tenisz

Ezzel a tippel szavazunk bizalmat Fucsovicsnak

  • Cesc18

A magyar játékos hétfőn a francia Gael Monfils ellen lép pályára a dubaji tenisztorna első fordulójában.

Hétfőn Gael Monfils ellen kezd Fucsovics Márton Dubajban. - Fotó: ATP

A héten Dubajban, Acapulcóban és Santiagóban folytatódik az ATP Tour, előbbi helyszínen Fucsovics Márton révén magyar érdekeltség is lesz. A világranglistán 70. helyen álló nyíregyházi rögtön a hétfői nyitónapon pályára lép, ellenfele pedig az a Gael Monfils lesz, aki februárban egymást követő két héten tudott tornán nyerni.

{"headTitle":"Gael Monfils - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-24 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Monfils nyer","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fucsovics nyer","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Monfilsnak az előző szezon végén célja volt újra a top 10-be kerülni és úgy tűnik, hogy kezdi ott megszilárdítani a helyét. Mint említettük, két tornagyőzelemmel a háta mögött érkezett Dubajba, ahol 180 megvédendő pontja van, miután tavaly az elődöntőig menetelt. A franciával egyébként először fordult elő, hogy egy szezonon belül két ATP viadalt is meg tudott nyerni. Montpellier-ben és Rotterdamban nem talált legyőzőre, ráadásul a két hét alatt mindössze egy szettet veszített.

Fucsovicsnak már kevésbé fest ilyen szépen a február, hiszen Rotterdamban és Marseille-ben mindössze egy győzelmet aratott, igaz, Roberto Bautista-Agut és a későbbi elődöntős Alexander Bublik ellen sem volt szégyen kikapni, előbbivel ráadásul egy nagyon jó meccset játszott. 

Dubajban Marcira is vár megvédendő pont, méghozzá 90, ami azt jelenti, hogy egy éve a negyeddöntőig jutott. Emlékezetes torna volt az a magyarnak, hiszen a nyolc között Roger Federerrel játszott és meglehetősen nagy csatára tudta kényszeríteni a 20-szoros Grand Slam-bajnokot. 

Mire fogadjunk?

Monfils esetében amiben bízhatunk, hogy kicsit eltelt az elmúlt hetekben és nem lesz olyan éles. Ő azért általában a hullámvasúton ül és egy-egy jó periódust kifejezetten gyengék tudnak követni. 

Dubaj érdekes helyszín, ugyanis nappal gyorsabb a környezet, jobban száll a labda, estefelé viszont a hűvösebb időben drasztikusan lelassul a játék. 

Monfils és Fucsovics a center utolsó mérkőzésén, este lépnek majd pályára, amikor tehát már nem lesz olyan gyors a környezet. Ez talán inkább a francia játékának kedvez, akit fedett pályán sem nagyon tudtak letolni az ellenfelei. 
 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<


Benne van a pakliban, hogy Fucsovics nem talál fogást Monfilson és két szettben kikap tőle. Ugyanakkor Marci az ilyen meccsekre nagyon fel tudja szívni magát, underdogként az egyik legveszélyesebb játékos a top 100-ban, és hát a franciától sem biztos, hogy ugyanazt a teniszt láthatjuk, mint a korábbi hetekben. 

Így tehát kicsit a papírforma ellen megyünk és azt mondjuk, hogy a magyar legalább egy szettet megcsíp, épp úgy, mint a tavalyi madridi meccsükön, amit Monfils szetthátrányból fordítva tudott behúzni. 

{"headTitle":"Gael Monfils - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-24 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics nyer legalább egy játszmát? Igen","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}