Női kézi BL

Erre fogadunk a Győr csoportrangadóján

Az első helyért lép pályára a győri női kézilabdacsapat vasárnap este Franciaországban a Bajnokok Ligájában.

Amorimék rangadót vívnak Franciaországban. - Fotó: ehfcl.com

Sorsdöntő mérkőzést rendeznek a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2-es jelű csoportjában, hiszen a két éllovas, avagy a Brest és a Győr néz farkasszemet egymással vasárnap este Franciaországban. A tét a hatos első helye, vagyis az, hogy ki játszik a másik csoport negyedik helyezettjével a negyeddöntőben.

Az odavágón 27-27-es döntetlenre végeztek a felek úgy, hogy az ETO hiába játszott hazai pályán, mindössze egyszer, 1-0-nál tudott vezetni, egyébként végig futott az eredmény után. Igaz, azt a mérkőzést közvetlenül azután játszották, hogy Danyi Gábor lányai egy igen kellemetlen pofonba néztek bele Siófokon. 

Ezt követően a Győr rendezte sorait, a Buducsnoszt ellen egy brusztolós meccset nyert meg, majd azt követően szinte már újra a régi csapatot láthattuk, hiszen sorozatban aratta a magabiztosabbnál magabiztosabb sikereket, mind a BL-ben, mind az NB I-ben. Igaz, az egyre jobb eredményekben az is közrejátszott, hogy a győriek már csak Görbiczre és Grimsböre nem számíthatnak, a többiek egytől egyig felépültek.

A Brest a bravúros győri pontszerzést követően hatból öt tétmeccset behúzott, a BL-ben a Ljubljana és a Savehof sem okozott gondot számára, viszont a bajnokságban óriási meglepetésre kikapott a Nice vendégeként. Avagy egyáltalán nem verhetetlenek a franciák, még akkor sem, ha ezúttal ők lesznek a pályaválasztók, és remek játékoskerettel bírnak.

A győriek tehát a meccs favoritjai, de ilyen oddson nem fogadunk rájuk, ugyanakkor a hendikepes opciókban sem látunk értéket, hiszen ugyanúgy lehet közte egy-két gól, mint öt vagy hat. Mi inkább a kevés gól felé mennénk el, hiszen nagy valószínűséggel egy feszült, hosszú, kemény, brusztolós mérkőzés elé néznek a felek, amely 60 perc a védekezésről szólhat majd. Így pedig ilyen határon meg kell próbálnunk az undert.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Brest - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 55,5 gól","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!