Tenisz

Ez a leglogikusabb fogadás Balázs Ati negyeddöntőjére?

  • Cesc18

A magyar játékos pénteken a spanyol Pedro Martinezzel néz farkasszemet a riói torna negyeddöntőjében.

Az elődöntő lesz a tét Balázs Attila pénteki meccsén. - Fotó: ATP

Szerdán folytatódott Balázs Attila tündérmeséje Rio de Janeiróban, miután a brazilok első számú játékosát, Thiago Monteirót is két vállra fektette - akik pedig hittek benne, vaskos profitot könyvelhettek el.

Gyönyörű menetelés ez szerencsés vesztesként az MTK klasszisától, de lehet ebből még többet is kihozni, hiszen a folytatásban egy nála hátrébb rangsorolt játékos, a 133. helyen tanyázó Pedro Martinez lesz az ellenfele. Igaz, a spanyol is meglehetősen jó formának örvend, sőt pályafutása legjobb versenyét futja, szóval nagyon nem ígérkezik könnyű falatnak. 

Elég friss az élmény a két játékosnak egymásról, hiszen 13 nappal ezelőtt a Buenos Aires-i selejtezőben már farkasszemet néztek egymással. Akkor alaposan megizzasztották egymást és egy több, mint három órás meccset játszottak, aminek a végén Martinez emelhette magasba a kezét. Sajnálhatta azt a meccset Balázs, mert szett- és brékelőnyben volt, a döntő szettben pedig kis híján dupla brékhátrányból fordított. 

Már az argentin selejtezős meccsükön is a spanyolt favorizálták a fogadóirodák, így pedig, hogy végül ő került ki nyertesen, most Rióban pláne felé billen a mérleg az oddsoknál. A   -nál úgy néznek ki jelenleg az esélyek, hogy 2.16-os oddsot adnak Balázsra, míg Martinez továbbjutása 1.59-szeres pénzt fizet. 

Mire fogadjunk? 

Némileg meglepő, hogy ennyivel esélyesebbnek tartják a spanyol játékost, inkább lenne reális ide egy 50-50-es oddsszabás. Legutóbb is csak nüanszok döntöttek a spanyol javára és ez a meccsük is rettentő kiélezettnek ígérkezik. Már csak a komoly tét miatt is, azért ez mégiscsak egy ATP 500-as torna negyeddöntője lesz. 

Nincs igazán komoly különbség a két játékos között, így meglepő lenne, ha bármelyikük is le tudná simázni ezt a meccset. Buenos Aires-ben komoly mélységekből is fel tudtak állni, ami itt erőt adhat majd a hátrányban lévő játékosnak.

Fogadás szempontjából nem kérdés, hogy az over felé kacsingatunk. A hazai bukméker 21.5-nél húzta meg a line-t a játékok számát illetően. 

Szerinted mi a legjobb tipp Balázs Ati negyeddöntős meccsére?

 

 

 

 

{"headTitle":"Balázs Attila - Pedro Martinez","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 23:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 21.5 játék","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<