Premier League

Csak elkaszálják a kiesőjelöltet Mourinhóék!?

A Norwich kezd komoly bajban lenni, mivel már hét pontra van a bennmaradást érő helyektől.

Karácsonykor rezgett a léc, de azt a meccset is hozta a Tottenham. fotó: archív

A szombati Premier League játéknap több izgalmas összecsapást is tartogat, most pedig a Norwich-Tottenham körül nézünk szét. Mourinhónak eddig egész jól jönnek az eredmények a Spurs élén, bár zökkenőmentesnek nehéz lenne mondani az utóbbi heteket. Főleg a Chelsea elleni zakó fájhat a portugál mesternek, de ezúttal elég biztosnak tűnő három pont vár a csapatra.

{"headTitle":"Norwich-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-28 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norwich","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A legnagyobb baj amúgy meglepő módon a védelemben van a Spurnél, amit nehéz lenne világklasszisnak mondani. A londoniak Mou kinevezése óta hét bajnokin 10 gólt kaptak, ami ugyan annyira nem tűnik kimagaslónak, viszont csak egy alkalommal úszták meg kapott találat nélkül. Persze kit zavar a sok kapott gól, ha annál többet sikerül termelni és az eredmények is jönnek, hiszen az imént említett hét meccsből ötöt nyertek Kane-ék. Mindenesetre a gólváltás is tartogathat némi értéket.

Pár fontos hiányzó ugyan nehezíti ezúttal a helyzetet – Lloris és Davie sérült, Son, Winks és Sissoko eltiltott – de az így sem tűnik megoldhatatlannak, sőt. A hazaiaknál is lesz pár kihagyó, Klose, Godfrey és Drmic személyében.

[3055934] 2019-12-28 18:30:00 Norwich City - Tottenham Hotspurx

A szebb – és csúnyább – napokat is látott Norwich elég komoly bajba kezd keveredik, hiszen a bajnokság felénél járva szépen elsodródott a bennmaradást érő helyektől. Karácsonykor joggal reménykedhettek fanatikusaik a szerencsés sorsolásnak köszönhetően, de még a szintén nem túl acélos Aston Villát sem sikerült verniük. A Kanárik szempontjából a legaggasztóbb, hogy övék a legrosszabb mutató a ligában a kapott gólok tekintetében – eddig 38-at szedtek be, amivel még a Leicestertől 9-et kapó Southamptont is előzik.

A találatokat ráadásul párosával szedik be, amit jól mutat, hogy az elmúlt nyolc bajnokin legalább kettőt kaptak a Carrow Roadon. Valójában nehéz lenne bármilyen racionális érvet felhozni a hat meccse nyeretlen hazaiak mellett, így nem is gondoljuk túl a meccset, hiszen önmagában is elég jól fizet a V.

{"headTitle":"Norwich-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-28 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3055934] 2019-12-28 18:30:00 Norwich City - Tottenham Hotspurx;