Sportfogadás

Így egyszerűsödik az élő tippadás a Discordon - ti kértétek!

Mostantól csak arról a tippmesterről kapsz értesítést, akiről szeretnél. Íme a változtatás.

Lassan véget ér a szeptember, zárul a discordos élő tippadás ingyenes időszaka. A menet persze nem áll meg, hamarosan új, előfizetéses modellben lehet követni a sztár tippmesterek élő tippjeit a közösségi felületen. A legfontosabb újítást azonban már ti is tapasztalhattátok.

A múlt héten életre hívott kérdőív eredményei alapján és a mi szándékunk szerint is az volt az egyik legfontosabb dolog, hogy a tippmestereket szétválasszuk egymástól, mindenki külön szobában tippelhessen. Erre azért volt szükség, mert a tipsterek teljesen eltérő tippszámmal dolgoztak, ráadásul érthető módon nem is mindenkire voltak kíváncsiak a felhasználók.

Az új rendszerben azonban már lehetőség lesz csak arra a tippmesterre feliratkozni, akinek érdekelnek a tippjei, így értesítést is csak arról kapsz majd, akit követsz, a többieket simán lenémíthatod.

Az októberi hónapnak kilenc tippmesterrel vág neki az élő tippadó felület, többek között egy nagy visszatérővel, mr.blonde-dal. A tippmesteri összetétel viszont folyamatosan változhat, hiszen a felhasználóknak is az az érdeke, hogy csak a lelkiismeretes és jól teljesítő tipsterek kapjanak felületet.

Ők alkotják októbertől az élő tippadó csapatot
Varin
Griezmann
mr.blonde
MoneyMaker
Tomihmv
knorbika
Tippergreta
kevin191
hhhgoku

Hamarosan tehát az ingyenes hozzáférés megszűnik a tippekhez, ám ezen a héten még bárki csatlakozhat a Discordhoz és megnézheti, milyen is lesz majd október közepétől az élő tippadás a személyre szabott szobákban.

Az előfizetés díjáról és annak mikéntjéről hamarosan beszámolunk.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<