NB I

Elszálltak volna az oddsok a Kispest és a Loki rangadóján?

  • varin

Az addig rendben van, hogy a Honvéd pocsék, a Loki jó, no de hogy a fővárosban is lassan favorit a DVSC?!

Alapvetően, ha egy hibátlan csapat látogat egy három meccs után nulla ponttal álló együtteshez, még akár csettinthetünk is örömünkben, hogy a mérkőzés esélyesei tökéletesen egyenlő oddsokat mutatnak, ám ebben a helyzetben ez talán nincs így. Vajon tényleg ilyen egyértelmű lenne a Budapest Honvéd és a Debrecen szombat késő délutáni rangadója?

{"headTitle":"Honvéd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-24 18:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Honvéd","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Tény, nem sok érvet lehet felhozni jelenleg a fővárosiak mellett. Az ugye nem újkeletű, hogy a mérkőzésre az MTK pályáján kerül sor, ami azért nevezhető majdnem semleges térfélnek. A kispestiek a korrektnél rövidebb ideig tartó kupaszereplést követően nagyon beragadtak a rajtnál, hiszen előbb Miskolcon, majd Pakson, végül otthon a Kisvárda ellen buktak el. Ám már az első és a harmadik meccs között is zongorázni lehet a különbséget.

Amíg ugyanis Miskolcon fáradtan ugyan, de kifejezetten jól futballoztak a vörös-feketék és talán még győzelmet is érdemeltek volna, addig immáron Lanzafaméval kiegészülve a Kisvárda ellen nyugodtan nevezhetjük szégyenteljesnek a produktumot. Giuseppe Sannino fiai a szabolcsiak ellen tényleg minden képzeletet alulmúlóan pocsékul játszottak, közelben nem volt annak a realitása, hogy pontot szerezzenek. Talán ennek is köszönhető, hogy immáron van olyan bukméker, ahol favorit is a kiesésre a Honvéd.

Ez persze azért messze van a realitástól, Lanzafame önmagában garancia lehet arra, hogy ha nem is egy bajnokcsapat, de egy olyan gárda épüljön a XIX. kerületben, amelynek legalább a kieséstől nemigen kell tartania.

[3080041] 2019-08-24 18:00:00 Honvéd - DVSCx;5

Ezzel szemben a Hajdúságban minden jó, minden szép. Sikerült a szezont két sima, viszont közönségszórakoztató győzelemmel kezdeni, ami megalapozhatja a sikerekkel teli őszi szezont. A Loki védekezése egyelőre még nem a legjobb, viszont a támadójátékuk úgy is élvezetes és látványos, hogy a fazonszabász, Bódi Ádám még sokáig nem lesz bevethető.

Ezen a meccsen igen nyugodt szívvel fogadhatunk az overre, minden a gólparádé mellett szól. Adott két gyengécske védelem és jó támadósor, amely eddig is vaskosan megmutatkozott, hiszen a Loki két meccsén tíz, a Honvéd három találkozóján tizenegy gólt láthattak a nézők.

A múltban is jó kis meccseket játszottak egymással a felek, ugyan tavaly csak az egyik meccsük lett over, ám ha az utolsó kilenc meccset nézzük, a gólátlag pontosan 3,0. Mindezek fényében mi senkit nem lepünk meg overes tippünkkel, amely akár már egy félidő alatt is lazán zöldülhet. A háromesélyes szorzókat meg hagyjuk meg a hazárdirozóknak...

{"headTitle":"Honvéd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-24 18:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080041] 2019-08-24 18:00:00 Honvéd - DVSCx;