Tipp

Augusztus közepén esedékes mérkőzést bombázunk már most

  • varin

A bajnoki meccsek szorzója már csökkent, de a kupában még nagyon értékes szorzón verethetjük a Boltont.

23. pozícióban, utolsó hét bajnokiján egy gólt lőve esett ki tavaly a Championshipből a Bolton Wanderers, Bogdán Ádám egykori csapata. A Wanderers bennmaradási esélyei jelen állás szerint egyenlőek a nullával, a csapat 12 pontos levonással kezdi meg az idényt, gyakorlatilag játékosok nélkül.

Fotó: Bolton FC

Hónapok óta tart a pénztelenség az együttesnél, a hírek szerint az alkalmazottak és a játékosok fél éve nem kaptak fizetést. Az edzőpályák és a stadion létesítményei lakat alatt vannak, nagy kérdés, hogy egyáltalán el tud-e indulni a League One-ban ilyen körülmények mellett a gárda.

A Transfermarkt adatai szerint a keretet jelenleg 3 kapus és 4 mezőnyjátékos alkotja, a keret további részét U23-asok és U18-asok alkothatják.

Ahogy volt ez a Bolton egyetlen lejátszott felkészülési mérkőzésén, a negyedik ligás York City ellen, ahol 1-0-s vereséget szenvedtek. Habár a Wanderersnek volt még több lebeszélt barátságos mérkőzése, ezeket különösebb indok nélkül elhalasztották.

Így a Bolton egy ifikkel feltöltött kerettel vág neki a bajnokságnak úgy, hogy összesen 90 percet töltöttek pályán.

Ennek megfelelően a Wanderers kiesésére már csak 1.66-os szorzón fogadhatunk (a szintén 12 pontos levonással sújtott Buryére 1.10-esen), de az első mérkőzésen is 1.45-ös favorit a Wycombe Wanderers otthon. Viszont úgy tűnik, a kupameccsen még irreálisan magas szorzón nyerethetjük a Bolton ellenfelét.

A Wanderers 13-án a Rochdale csapatával találkozik, amely tavaly a 16. helyen végzett a bajnokságban, megelőzve azt a Wycombe-ot, amelynek szorzója jóval 2 alatt van. Még egy érzékeltetés az oddsokra: a Wycombe kiesésére 3.75-ös, a Rochdale búcsújára 5-szörös oddson fogadhatunk.

Valószínűleg a Boltont még a bajnokságnál is kevésbé érdekli majd a kupasorozat, az ifiket nem akarják kitenni a kettős terhelésnek, ha pedig valahogyan túl akarják élni a League One idei szezonját, a kupát kénytelenek lesznek beáldozni. 

{"headTitle":"Rochdale-Bolton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rochdale","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3068530] 2019-08-13 20:45:00 Rochdale - Bolton Wanderersx;