Hathárom

Itt a nyerő sportfogadók 17 titka - töltsd le ingyenesen!

Címkék:

Felújított tudásanyagunkban extra tartalmat kaphatsz, hogy Te is a sikeres 2%-ba tartozz.

Néhány évvel ezelőtt írtuk meg az "A nyerő sportfogadók 14 titka" című kiadványunkat, amelyben az alapoktól igyekeztünk megismertetni a sportfogadás világát olvasóinkkal. A közel 30 oldalas, ingyenes irományunk az internet egyik legnépszerűbb terméke lett, több csaló oldal is sajátjaként hirdetve reklámozta, ellopva a szellemi tulajdonunkat. Minket persze ez is csak megerősített abban a hitünkben, hogy megérte elkészíteni a kiskönyvet, amely most extra tartalmat kapott és néhány fontos ponttal is kiegészült.

A vadiúj dizájn mellett a fogadóirodákkal kapcsolatos tartalmaknak is szenteltünk néhány oldalt, bemutatva, hogy melyik bukmékerhez miért is éri meg regisztrálni. Emellett kiemeltük azokat a fogadóiroda-specifikus elemeket, amely egyik, illetve másik bukméker sajátjai, megismertetve ezzel az olvasókkal a lehetőségek bőséges tárházát.

A meglévő tartalom átstrukturálása mellett egy izgalmas kis tesztet is találhattok a kiadványban a sportfogadás-függőségről, illetve a már meglévő fejezetek is ráncfelvarrást kaptak.

A 17 titokban többek között olvashatsz a célok meghatározásáról, a sportfogadás lélektanáról, a bankroll-menedzsmentről, a káros sportfogadói szokásokról, illetve a fogadási lehetőségekről is.

Ha tehát korábban olvastad a kiadványunkat, akkor az új fejezetek miatt, ha pedig nem, akkor amúgy is érdemes letölteni és elolvasni az "A nyerő sportfogadók 17 titka" című dokumentumot!

Regisztrációt követően innen már le is tudod tölteni a bővített kiadást, amely minden sportfogadó - legyen amatőr vagy profi - kötelező olvasmánya kell legyen!