NB I

A szorzók alapján el is dőlt a bajnokság?

  • ivan

Bár még csak négy forduló ment le az NB I-ből, az állami irodánál egyre biztosabbak a Fradi aranyérmében.

Péntek este újabb pontokat hullajtott a Videoton, amit szombaton a Ferencváros újfent kihasznált, így az OTP Bank Liga két topcsapata között immáron hét pont a különbség. A fehérváriaknak van ugyan még egy elhalasztott mérkőzésük is, amit ha megnyernek, akkor négy pontra csökkenne a differencia.

A zöld-fehérek ezúttal az újonc Kisvárda ellen is bezsebelték a három pontot, így őrzik 100 százalékos mérlegüket, nem mellesleg a tippünket is szállították. Thomas Doll csapata hétvégén a Paksot fogadja, miközben a Videoton majd a Honvéd vendége lesz, vagyis könnyen lehet, hogy néhány nap múlva még kisebb szorzója lesz a Fradinak.

A Tippmixprónál jelen állás szerint 1.50-es oddson fogadhatunk Varga Rolandék bajnoki címére, míg a Videoton szorzója 2.50.

Érdekesség, hogy a szintén 100 százalékos, két évvel ezelőtti bajnok Budapest Honvéd gárdáját továbbra sem veszik komolyan a bukmékerek, hiszen a kispestiek aranyérmére 20-szoros szorzót kínálnak. Supka Attila csapata hétvégén Mezőkövesden tudott nyerni, összesen már 9 rúgott gólnál jár, ami amiatt nagy szó, hogy a nyáron Eppel és Lanzafame személyében a két legjobb góllövője hagyta el a csapatot. Fontos hír lehet, hogy pénteken jelentették be, hogy a klubhoz került az egykori liverpoolos N'Gog is, aki akár jelenthet valódi erősítést a kispesti támadósornak.

Szóval jó start ide vagy oda, a Honvéd tehát nem számít bajnokaspiránsnak a fogadóirodáknál.

Ki nyeri az NB I-et?
FTC 1.50
Videoton 2.50
Debrecen 20.00
Honvéd 20.00
MTK 25.00
Szerinted ki nyeri az NB I 2018/19-es szezonját?x;
268681