Felkészülés

Triplázó tippünk van a Nationalelf meccsére

Kevesebb, mint egy hét múlva elrajtol a 2018-as világbajnokság, így most már tényleg az utolsó finomhangolásokon a sor.

A címvédő világbajnok németek az utolsó felkészülési meccsükön a szintén vb-résztvevő Szaúd-Arábiát fogadják. A meccset a leverkuseni BayArenában rendezik pénteken 19:30-kor.

1x2    
Németország Döntetlen Szaúd-Arábia
1.05 10.50 31.00

Jachim Löw szövetségi kapitány hétfőn hirdette ki a végső 23 fős keretet, amelyben a legnagyobb meglepetés a Manchester City fiatal tehetségének, Sanénak a kihagyása volt. A sok kritikára reflektálva a döntést azzal magyarázta Löw, hogy a szélső nem illik annyira bele az általa elképzelt játékrendszerbe. 

Ami óriási örömöt szolgáltat a die Mannschaft fanoknak, hogy Manuel Neuer hivatalosan is visszatért a csapatba és elsőszámú kapusként plusz csapatkapitányként számítanak a szolgálataira. Mivel Jerome Boateng még nem 100 százalékos, az osztrákok ellen a Rüdiger - Süle duóval próbálkozott a mester, ám a bekkek csalódást keltő teljesítményt nyújtottak.

[2714228] 2018-06-08 19:30:00 Németország - Szaúd-Arábiax

Toni Kroos vasárnap csatlakozott a fiúkhoz, miután hosszabbított pihenőt kapott a negyedik Bajnokok Ligája győzelmét követően. Kroos a válogatott honlapjának adott interjúban arra a kérdése, hogy mi a titka a címvédésnek a következőket mondta. "Csak menetelsz előre. Azonban a klubcsapattal teljesen más a történet. A Real Madridban az utóbbi három évben együtt maradt a gárda. A négyévente megrendezett vb-ken sokkal nehezebb a helyzet. Ki kell alakulnia a megfelelő szellemiségnek. Persze most is bombaerős keretünk van, és ha ismét eluralkodik rajtunk a Brazíliában már megtapasztalt hangulat, akkor piszok nehéz lesz legyőzni minket." - magyarázta a világ egyik legjobb középpályása.

"Négy éve olyan kulcsemberek voltak még velünk, mint Lahm, Basti és Miro. A megújult keret nélkülük is nagyon erős, sőt lehet még jobb is, mint 2014-ben."

Erős egységet alkotunk a pályán és azon kívül is - nehéz ellenünk játszani, mert nagyon jól védekezünk. Mindent alárendelünk a végső célunkért!

"Tér még van a fejlődésre, mivel nem véletlen, hogy az utóbbi időben több gólt kaptunk, mint szoktunk. Keményen kell dolgoznunk, hogy újra az a kellemetlen ellenfél váljon belőlünk, mint négy éve." - zárta mondandóját.

A németek mellesleg jelenleg öt meccs óta nyeretlenek, így a 2002-ben 8-0-ra vert szaúdiak ellen minden bizonnyal komoly erődemonstrációt akarnak majd tartani, üzenve ezzel a vb-ellenfeleiknek is.

Nagyban zajlik az edzés. fotó: Fokus.de

A június 14-én oroszokkal nyitómeccset játszó szaúdiak a lehető legjobb lélektannal akarnak majd Moszkvába utazni, ám hihetetlen nehéz feladat áll előttük. A barátságos meccseiken megverték idén Algéria és Görögország csapatát, aztán kikaptak az előző hónapban Perutól és Olaszországtól is. Az olaszok ellen a 2-1-es zakó ellenére egész biztató játékkal rukkoltak elő és a befoltozásra váró német védelem ellen ismét betalálhatnak.

 

  • 1X2 + mindkét csapat szerez gólt - hazai és igen @3.10    

 

[2714228] 2018-06-08 19:30:00 Németország - Szaúd-Arábiax;