Exkluzív

Továbbfejlesztettük a Hathárom hűségrendszerét!

Örömmel jelenthetjük be, hogy hamarosan egy továbbfejlesztett formával és rendszerrel találkozhattok az oldalunkon.

A hatharom.com-on 2017 tavaszán került bevezetésre a hűségrendszer, amelynek az volt a célja, hogy az oldalunkon aktívan közreműködő olvasókat honoráljuk.

Ennek keretében pontokkal jutalmaztuk a megosztásokat, a cikk- és fórumhozzászólásokat, a blogolást és blogkommentelést, valamint a nyertes szelvények feltöltését is.

Az elmúlt időszakban komoly munkálatok folytak a háttérben, így örömmel jelenthetjük be, hogy hamarosan egy továbbfejlesztett formával és rendszerrel találkozhattok az oldalunkon.

Mivel ez a fejlesztési időszak azonban még javában dübörög, így nem szeretnénk lelőni minden poént, annyit azonban elárulhatunk, hogy a jövőben a pontgyűjtős szisztéma helyett egy teljesen egyedi és exkluzív megoldással találkozhattok.

Egy olyan megoldással, amilyennel még nem találkozhattatok Magyarországon.

Megijedni azonban senkinek nem kell, hiszen a már meglévő pontok nem vesznek el, csupán átalakulnak, az elmúlt időszakban nyújtott aktivitás így továbbra is értékelve marad.

Ahogy fentebb írtuk, a fejlesztői csapat nagy erőkkel dolgozik az új hűségrendszeren, így érdemes lesz látogatni az oldalunkat, hiszen hamarosan további részletekkel tudunk majd szolgálni!