Nemzetközi foci

Tuchel és Wenger együtt vezetheti BL-győzelemig a PSG-t?!

Friss információk alapján a PSG négyéves szerződést ajánlott az Ágyúsok élő legendájának, aki nem vezetőedző lenne.

fotó: Daily Mirror

Ahogy arról már az egész világ értesült, Arséne Wenger az idény végén, 22 szezon után otthagyja az Arsenal csapatát. Talán azzal sem mondunk újat senkinek, hogy Unai Emery szintén távozik, ő a Paris-Saint Germain éléről áll fel.

A találgatások arról, hogy ki irányítja ősztől Neymarékat azonban csitulni látszanak, hiszen már szinte készpénznek vehető, hogy a Dortmund egykori mestere, Thomas Tuchel tölti majd ki a megüresedett pozíciót a Ligue 1 frissen koronázott bajnokcsapatánál. A Le10Sport ráadásul vasárnap szellőztette meg a hírt, hogy a PSG vezetőinek mesteri terve, hogy a német tréner mellé Wengert is a gárdához csábítsák egy új szerepkörbe.

A Párizs általános menedzserként számítana a 68-éves franciára, aki Tuchellel karöltve végre BL-döntőig vezethetné a kevésbé tapasztalt, de nagy nevekkel tűzdelt társulatot. Kihegyezett szerepet kapna továbbá a megfigyelések és igazolások terén is.

Wenger azonban közel sem biztos, hogy Arsenalos pályafutása után egyből új projektbe vág bele, hiszen pénteken a következőket nyilatkozta a sajtónak: "Ha itt befejeztem, őszintén mondom fogalmam sincs hogyan tovább.

Kissé össze vagyok zavarodva jelenleg, ezért úgy döntöttem, hogy négy-öt hétig távol tartom magam a focitól és utána határozok csak a jövőmről.
[2523097] 2018-04-29 17:30:00 Manchester United - Arsenalx;