Bajnokok Ligája

Elsőre meredeknek tűnik, mégis bejöhet ez a Liverpool-tipp

Kedden este a Liverpool hazai pályán szerezne előnyt a Roma elleni Bajnokok Ligája elődöntőben.

A meglepetéscsapatok csatájának is nevezhetnénk a Liverpool és a Roma ütközetét, hiszen a szezon előtt kevés szakértő gondolta úgy, hogy a szóban forgó csapatoknak komoly esélye lenne eljutni az elődöntőig.

Persze a futball ettől szép, a negyeddöntőben pedig mindkét gárda bebizonyította, hogy helye van a legjobbak között, hiszen a Liverpool és a Roma is topfavorit együttesnek mutatott ajtót.

1x2    
Liverpool Döntetlen Roma
1.55 4.25 5.00

A bukik szerint az odavágón egyértelműen a bombaformában lévő Liverpool az esélyes, a vendég olaszok győzelme közel ötszörös szorzóért fogadható.

Mo Salah a figyelem középpontjában / Fotó: Liverpool FC - facebook.com

Az érdeklődés középpontjában természetesen Mohamed Salah áll, aki káprázatos szezont produkál, ő lett a Premier League legjobb játékosa és komoly esélye van az európai aranycipő elhódítására is. Ha mindez nem lenne elég, pluszként ott van a tény, hogy az egyiptomi éppen a Roma-tól érkezett a Liverpoolhoz. Salah mellett Mané és Firmino lehet a meccs kulcsembere hazai oldalról, a Vörösök támadótriója egész tavasszal bombaformát mutatott, így a római védőknek alaposan fel kell kötniük a gatyájukat.

A három muskétás biztosan a pályán lesz, ám Lallana, Matip és Emre Can sérülése miatt továbbra sem bevethető.

Liverpool#eng-liverpool#5

A Roma a Barcelona 3-0-s legyőzése óta nagyon egyben van, nem kérdés, hogy a katalánok kiejtése összehozta az öltözőt. Az olaszokra jellemző optimizmussal várják is a Farkasok a mérkőzést, erre pedig jó alapot szolgáltathat, hogy Di Francesco mesternek szinte az egész keret a rendelkezésre áll.

Mire érdemes fogadni?

Bár a Roma egy tradicionális nagycsapat Olaszországból, a gárda játéka közel sem nevezhető defenzívnek vagy amolyan tipikusan "olaszosnak". Éppen emiatt vélik úgy a fogadóirodák, hogy mindkét együttes beveheti az ellenfél kapuját, hiszen a BTS-re átlagosan 1.60-1.65-ös oddson lehet fogadásokat kötni.

Ebből kifolyólag az overes határok is igen magasra lettek belőve, a netes bukiknál 3 gólon áll az O/U line.

Bármennyire is adná magát egy gólokban gazdag és látványos találkozó, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy bizony ez egy Bajnokok Ligája-elődöntő. Nem kérdés, hogy mindkét oldal számára az év egyik legfontosabb meccse következik, éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy egyik csapat sem szeretné elszúrni a nagy napot.

Bár azt nem állítjuk, hogy ez a nagy tét arra sarkallná a csapatokat, hogy változtassanak azon a játékon, ami idáig repítette őket, ám ezzel együtt élhetünk a gyanúperrel, hogy az óvatosabb játék azért rányomja a bélyegét az első felvonásra. Így bármennyire is meredek ötletnek tűnik, mi hajlunk az under felé és nem várunk 4 gólt ezen a meccsen.
 

  • Gólok száma 3.25 alatt@1.79
     
  • Gólszám 3.5 alatt@1.55    
     
[2747586] 2018-04-24 20:45:00 Liverpool - Romax;