Angol foci

1.50-ért nehezen bukható ez a fogadás!

  • varin

Korrekt pénzt fizet az egyik bukméker, ha nem lesz több edzőváltás az idei PL-szezonban.

Fotó: Archív

Április 2-án történt legutóbb edzőváltás a Premier League-ben, ekkor vetettek véget Alan Pardew szenvedésének a West Bromwich Albion élén. Az angol bajnokság már a végéhez közeledik, az elkövetkező néhány hétben pedig meglepő lenne, ha újabb névvel egészülne ki a lista.

Az elmúlt években körülbelül az esetek felében fordult elő, hogy április közepe után még edzőt váltottak a csapatok, de az előző évben például március 16-ától már nem történt személyi változás. Idén azonban még csak jelölt sincsen igazán, hiszen egyetlen mesterre van csupán alacsony szorzó, de az ő kirúgásának sincs komoly realitása.

A következő szakvezető a Premier League-ben a 2017/18-as idényben, aki feláll a kispadról
Nem lesz több ilyen edző 1.50
Antonio Conte 2.40
Sam Allardyce 10.00
Mark Hughes 21.00
Paul Lambert 21.00
David Moyes 21.00

Habár igaz, hogy a Chelsea szezonja eddig telített betli és a Bajnokok Ligája-indulásról is lemaradnak a londoniak, az FA Kupa még valamelyest kárpótolhatja őket, márpedig a döntőbe jutásért a bennmaradásért küzdő Southamptonnal játszanak Hazard-ék, amely egy sima kötelező győzelem. Mivel az FA Kupa fináléját a bajnokság lezárása után rendezik, még arra sem mutatkozik realitás, hogy Contét majd a sikertelen döntő után rúgják ki és az utolsó fordulókra ideiglenes trénerrel vágnak neki. Abramovics már elfogadta, hogy az idei év kudarc, és abban is biztosak lehet, hogy az olasz mester is már az állásajánlatokat lesi.

Valószínűleg Sam Allardyce sem marad az Everton kispadján, de őt is csak nyáron távolítják majd el, ráadásul a liverpooliak sorsolása nem nehéz, így még akár szép is lehet a szezon lezárása.

Joggal merülhet fel bennünk, hogy a kiesőjelöltekkel próbálkozunk, de Paul Lambert és Mark Hughes is csak néhány hónapja dolgozik a klubnál, ráadásul valószínűleg a két említett csapatnál már valamennyire el is fogadták, hogy jövőre csak Championship lesz. Nem feltétlenül van biztonságban a pocsék szezont produkáló West Ham-tréner, David Moyes sem, de mivel a Kalapácsosoknak meglesz a bennmaradás, nincs értelme a kapkodásnak, ő is maradhat a posztján.

Mindezek ismeretében az 1.50-es szorzóban bőven akad érték, egyedül akkor van egy halovány, aprócska esély az elbukására, ha a Chelsea hétvégén kiesik az FA Kupából, de valószínűleg Conte akkor is marad.

hatharom.com
Nem lesz több edzőváltás a Premier League-ben idén
Odds: 1.50
Tét: 8/10