La Liga

Ezzel a tippel duplázna a magyarok fele

A spanyol bajnokság hétfő esti mérkőzésén a magyar fogadók inkább a hazai sikerben bíznak, amellyel most duplázni lehet.

Hétfőre is maradt egy mérkőzés a spanyol bajnokság 30. fordulójából, méghozzá egy középházi rangadó, azaz a Getafe és a Betis csatája. A hazaiak a 11. , a vendégek a 8. helyen állnak a tabellán, a két fél között pedig jelenleg négy pont a különbség. 

A formák alapján inkább a Betis van jobb passzban, hiszen az elmúlt két fordulóban hat pontot gyűjtött, igaz a Getafe a múlt héten bravúrgyőzelmet aratott a Sociedad otthonában. 

A bukik szerint a hétfő esti meccsen a pályaválasztó Getafe az esélyesebb, hiszen a hazaiak sikerek kereken kettes szorzóért fogadható az állami irodában, míg az andalúzok győzelme három és félszeres pénzzel kecsegtet. 

tippmixpro.hu

Ebben a felállásban a Getafe megnyerte a legutóbbi két meccset és saját közönsége előtt az idei szezonban is remekül teljesít, hiszen a bajnokság hatodik legjobb mérlegével rendelkezik odahaza. 

A Tippmixpro statisztikái szerint a magyar fogadók is ezt lovagolnák meg, hiszen a beérkezett tétek 45 százaléka a Getafe sikerével próbálkozik, míg 33 százalék a döntetlent, 22 pedig a vendéggyőzelmet favorizálja. 

A hatharom.com bloggere is tippelt a mérkőzésre, ha kíváncsi vagy az 1.90-es szorzójú fogadására, akkor kattints ide! 

[2580831] 2018-04-02 21:00:00 Getafe - Real Betisx;