Foci-vb 2018

Ronaldo szerint ezek a csapatok a vb-esélyesei

  • gb1

A brazilok legendájának tippjei nem okoznak túl nagy meglepetést, de végre fény derült a 2002-es sérójának sztorijára is.

Az ötszörös világbajnok ország élő legendája friss interjújában a közelgő világesemény esélyeit latolgatta. Predikciói enyhén szólva sem voltak túl merészek, ennek ellenére mindig öröm amikor a sportág nagyjainak gondolatait hallhatjuk.

A 41-éves mára szakértővé vált focista érdekes módon elfogultság nélkül nyilatkozott, hiszen nem Brazília nemzeti gárdáját tartja a fő esélyesnek az oroszországi tornán. Ráadásul sokakkal ellentétben szerinte Angliának is meg lesz a lehetősége arra, hogy végig menetel a mezőnyt legyűrve.

A felejthetetlen hajcsoda. fotó: Pundit Arena

Ronaldo maga kétszeres világbajnok - 1994-ben az USA-ban és 2002-ben a Dél-Korea-Japán szervezte tornákon emelhette magasba a trófeát. A válogatott mezébe 98-szor bújt bele és ezalatt az időszak alatt 98 gólt termelt.

Úgy gondolom, hogy a németek szokás szerint rendkívüli erőt képviselnek, a spanyolok is erősek, ahogyan Anglia, Franciaország és Argentína is.

- különösen Lionel Messi segítsége miatt. De a vb-t megnyerni mindig hihetetlenül nehéz. - mondta Ronaldo az Omnisportnak. Abban azonban biztos vagyok, hogy ismét egy gyönyörű világbajnokságot láthatunk majd és csak remélni tudom, hogy újra Brazília örül majd a végén."

Kicsit más vizekre evezve, ha egy képet kell felidézni a 16 évvel ezelőtt vb-ről akkor sokunknak egyértelműen Ronaldo extrém (hihetetlenül csúnya) frizurája ugrik be. A Real Madrid és az Inter volt játékosa csütörtökön Melbourne-ben arról beszélt, hogy

a bizarr hajköltemény egy elterelő hadművelet volt - a hihetetlen nyomásról és teljesítési kényszerről próbálta kicsit elvonni a jónép figyelmét.

Persze mint utólag kiderült erre nem lett volna szükség, hiszen a döntőben az ő két góljával verték a németeket és húzták be ötödik aranyukat.

A sportvilág és a bukik egyöntetű véleménye alapján a címvédő német csapat a legesélyesebb a végső győzelemre, őket követi Brazília, Franciaország és Spanyolország.

Szerinted melyik válogatott nyeri a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot?x;