Premier League

A Cityvel és Gera Zoltán korábbi csapatával nyernénk

A Burnley-Manchester City és a West Bromwich-Southampton meccsekkel nyernénk a hétvégi Premier League fordulóban.

Újabb siker előtt a Manchester City. - Fotó: Twitter

Burnley-Manchester City
Tipp: Manchester City
Odds:
1.28 @ Tippmixpro

Pocsék formában várja a Burnley a hétvégi mérkőzését, hiszen másfél hónapja nem tudott nyerni. A szezon meglepetéscsapatának kikiáltott gárda az utolsó kilenc tétmeccsén maradt nyeretlen, amelyek közül ötöt elveszített.

Sean Dyche számára a gyenge forma mellett a sérültek száma is aggasztó lehet, hiszen a hírek szerint akár nyolc (!) játékosát is nélkülöznie kell Anglia legerősebb együttese, a Manchester City ellen.

A vendégek jó passzban utaznak a Turf Moorra, hiszen a Liverpool elleni vereséget követően négyszer nyertek Pep Guardiola fiai, akik ezen intervallum alatt bejutottak a Ligakupa fináléjába, az FA Kupában a legjobb 16 között járnak, míg a bajnokságban újfent 15 egységgel vezetnek.

A február igen hosszú és roppant fontos lesz a City számára, hiszen a Ligakupában döntőt játszik, folytatódik a Bajnokok Ligája, és az FA Kupában is jelenése lesz az együttesnek, azonban a csapatnak ez az utolsó olyan mérkőzése, ahol Guardiolának nem kell a következő meccsel is foglalkoznia, hiszen a csapat legközelebbi ütközete egy hét múlva lesz, vagyis bőven lesz ideje kipihennie magát a játékosoknak.

Így pedig borítékolható, hogy a manchesteriek a lehetőségeikhez képest - a szokásos hiányzókon túl, Leroy Sané, Gabriel Jesús és David Silva maradhat ki - a legjobbjaival áll fel, így pedig nem kérdés, hogy ki a mérkőzés toronymagas esélyese.

[2522996] 2018-02-03 13:30:00 Burnley - Manchester Cityx;

West Bromwich-Southampton
Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Hatpontos mérkőzést rendeznek Birminghamben, ahol a West Bromwich - Gera Zoltán korábbi csapata - és a Southampon feszül egymásnak. Mindkét csapat kieső helyen tanyázik, hiszen amíg a hazaiak utolsók 20 ponttal, addig a vendégek a 18. pozíciót foglalják el 23 egységgel.

Óriási téttel bír tehát a felek találkozója, avagy egy feszült, kevés helyzetet hozó, biztonságra törekedő futballra van kilátás, hiszen gyakorlatilag már a szezon azon szakaszában vagyunk, ahol minden elveszített pont "duplán" számít.

Mindezek után, illetve figyelembe véve azt, hogy a felek 1980 óta (!) nem játszottak egymás ellen több, mint 2,5 gólos meccset Birminghamben, illetve nagyjából a csapatok meccsein születik a legkevesebb találat a most futó szezonban, óriási esély mutatkozik arra, hogy ezúttal is maximum két gólt hozzon a West Bromwich-Southampton ütközet.

[2523002] 2018-02-03 16:00:00 West Bromwich Albion - Southamptonx;
hatharom.com
Burnley-Manchester City Manchester City
West Bromwich-Southampton Kevesebb, mint 2,5 gól
@1.92
Fogadási határidő: 13:30