Sportfogadás

Így oszlanak meg a tétek a Chelsea-Arsenalon!

Szerda este az angol ligakupában ismét összecsap egymással a Chelsea és az Arsenal. Lássuk, hogyan fogadják a meccset.

Bár még csak tíz nap telt el az új évben, a Chelsea és az Arsenal már a második egymás elleni mérkőzésére készül, hiszen egy héttel ezelőtt a bajnokságban is összemérték erejüket. Akkor fordított felállásban 2-2-es döntetlen született, a szorzók alapján azonban a Stamford Bridge-en a Kékek komoly favoritnak számítanak.

1x2    
Chelsea Döntetlen Arsenal
1.68 3.65 4.65

Ahogy azt a mérkőzést felvezető cikkünkben is írtuk, várhatóan mindkét csapat a lehetőségekhez képest a legjobbjaikkal állnak fel. Nagyobb gondban - szokás szerint - Arséne Wenger van, hiszen az Ágyúsoknál jó páran bajlódnak sérüléssel, míg a Chelsea oldalán szinte mindenki bevethető.

Az elődöntőben két mérkőzés alapján dől el a továbbjutó kiléte, így az előny megszerzése rendkívül fontos lenne a Chelsea számára, nem is csoda, ha magyar fogadók döntő többsége hazai sikert vár.

A Tippmixpro statisztikái szerint a végeredményre beérkező tétek 64 százaléka a Chelsea-t és csupán 12 százaléka favorizálja az Arsenalt.

tippmixpro.hu

Az Arsenal nem nyerni jár a Stamford Bridge-re, az Ágyúsok utoljára 2011-ben tudtak itt nyerni, azóta 5 vereség és 1 döntetlen a mérlegük.
[2685493] 2018-01-10 21:00:00 Chelsea - Arsenalx;