Premier League

Rooney-ék kibabrálnának a Manchester Uniteddal

A négy tétmeccs óta nyeretlen United az éledező, ugyanakkor fél hónapja nem nyerő Evertonhoz látogat újév első napján.

Rooneyék kibabrálnának a Manchester Uniteddal. - Fotó: Twitter

Az újév első napjának zárómérkőzésén az Everton és a Manchester United feszül egymásnak Liverpoolban. Az ütközet pedig kulcsfontosságú lesz mindkét fél számára, hiszen a hazaiak három, a vendégek pedig négy tétmeccs óta nem nyertek.

1x2    
Everton Döntetlen Manchester United
4.95 3.45 1.70

Noha az Evertonnak szombaton véget ért egy nyolc meccsből álló veretlenségi sorozata, a csapatnak nincs miért szomorkodnia, hiszen a pocsékul rajtoló gárda már a kilencedik helyen tanyázik a bajnokságban. A Stolverkosok egyébként Bournemouthban kaptak ki egy hajrában bekapott góllal, azonban, a döntetlen sokkal igazságosabb eredmény lett volna.

Keseregnie azonban nem kell Sam Allardyce-éknak, hétfőn már javíthatnak is, a siker pedig igen hangzatos lenne, hiszen az ellenfél a Manchester United lesz. A hazaiknak pedig van esélyük a sikerre, hiszen már csak Ramiro Funes Mori, Seamus Coleman, Maarten Stekelenburg, Leighton Baines és Ross Barkley marad ki biztosan, míg a vendégeknél temérdek hiányzó lesz.

[2522956] 2018-01-01 18:30:00 Everton - Manchester Unitedx;5

José Mourinho ugyanis Michael Carrick, Eric Bailly, Marouane Fellaini, Antonio Valencia, Matteo Darmian és Chris Smalling mellett a két csatársztárjára, Romelu Lukaku és Zlatan Ibrahimovic sem számíthat. A portugál szakvezetően egyébiránt a sérültek mellett csapata játéka miatt is főhet a feje, hiszen a United legutóbb sem tudott ellenfele fölé kerekedni.

Pedig a Vörös Ördögök a pocsék formában lévő Southampton gárdáját fogadták szombaton az Old Traffordon, mégis be kellett érniük a gól nélküli remivel. Annak a döntetlennek köszönhetően pedig visszacsúsztak a harmadik helyre a Premier League-ben, vagyis óriási a nyomás van rajtuk, hiszen győzelmi kényszerben lépnek pályára az újév első napján.

A bukmékerek szerint egyébként még ilyen előjelek mellett is bőven van esélye a sikerre a Manchester Unitednak hétfőn, hiszen a vendégek számítanak esélyesebbnek, háromesélyben ugyanis 1.70-szeres oddson fogadhatunk a Vörös Ördögökre a    -n, a hazaiak sikere 4.95-szörös, míg a döntetlen 3.45-szörös pénzt érne.

A bukmékerek szerint ugyanakkor nagy valószínűséggel nem esik sok gól a Goodison Parkban, mivel a magyar állami iroda a 2,5-nél több találatra 2.15-szörös pénzt fizetne ki, maximum két gólra pedig 1.55-szörös oddsot ajánl. Ha mindkét csapat betalálna, akkor a feltett tétünk 2.05-szörösét kaphatnánk vissza, ha viszont nem, akkor az 1.60-szorosát. Pedig a United legutóbbi öt idegenbeli tétmeccsén legalább három gól mindig született, s rendre mindkét fél betalált...

[2522956] 2018-01-01 18:30:00 Everton - Manchester Unitedx;
237903