Spanyol foci

Megtréfálta az odds az El Clásico fogadóit

Mint ahogy azt korábbi cikkünkben is említettük, a fogadóirodák egyhangúan Real sikert vizionáltak, a fogadók döntő többsége pedig hitt is nekik.

Szombaton kora délután a spanyol élvonal két gigásza mérte össze erejét Madridban a Bernabéu stadionban, és a 237. El Clásico könnyed katalán sikert hozott.

A Barcelona immár 14 ponttal előzi a Real-t. fotó: archív

A 0-0-át hozó első félidőben a blancók akarata érvényesült jobban, és simán kézben is tartották a mérkőzést. A gólcsendet az 54 percben Suárez törte meg, aki egy villámgyors támadás végén a hatalmas meccset játszó Sergi Roberto asszisztját lőtte laposan a kapuba.

A 64. percben újabb óriási Barcelona helyzet alakult ki, Suárez kapufája után a kipattanót is sikerült kapura tenni, és Carvajal a kezével próbált hárítani - egyből villant is a piros cédula, és tizenegyeshez jutottak a katalánok. A büntetőhöz a barca 10-ese állt oda, és nem hibázott.

Ez volt Messi 25. gólja a Real Madrid ellen - ezzel ő az El Clásicók történetének legeredményesebb játékosa.

Hamarabb is kerülhetett volna emberhátrányba a Real hiszen 59. percben Ramos hátulról ütötte le Suárezt - azonban sárgával megúszta a durva szabálytalanságot - minden bizonnyal utólag is vizsgálni fogják az esetet.

A meccs további részében mindkét félnek voltak hatalmas helyzetei, gólt azonban ismét a gránátvörös-kékeknek sikerült szerezni, a csereként beállt Aleix Vidal lövését Navas védte be

A Tippmixpro fogadói a hazai sikerben bíztak, hiszen 42% voksolt a Real Madrid győzelmére, míg mindössze minden negyedik játékos jelölte "V"-re a csúcsrangadót. Aki behúzta pontos eredménynek a 0-3-at @35-szörös pénznek örülhetett.

Valverde 2005 után tudott újra győzni a Bernabéuban, akkor az Espanyolt dirigálta - a klubfutball legpatinásabb összecsapása tehát a Barcelona sikerével zárult.

[2580707] 2017-12-23 13:00:00 Real Madrid - Barcelonax;
240918