Angol foci

Összejöhetnek az álomelődöntők az Angol Ligakupában - erre érdemes fogadni

A Chelsea-re és a Manchester Unitedre fogadunk az Angol Ligakupa negyeddöntőjének szerdai játéknapján.

A Chelsea hazai pályán juthat a legjobb négy közé a ligakupában. - Fotó: Twitter

Chelsea-Bournemouth
Tipp: Chelsea
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A bajnokságban gyakorlatilag már esélytelen a címvédésre a Chelsea, a Bajnokok Ligájában a Barcelona ellen underdognak számít, így voltaképp a két hazai kupában alkothat maradandót idén Antonio Conte együttese.

A Kékeknek szerencséjük volt a sorsolásnál, hiszen a ligakupa elődöntőjében hazai pályán fogadhatják azt a Bournemoutht, amely pocsék formában van. A déliek ugyanis a legutóbbi hat bajnokijukon nem tudtak nyerni, egy pontra vannak a kieső helyen tanyázó Newcastle-től, s most jön az év végi őrült hajrá, ahol három fontos meccs vár a csapatra. Avagy a vendégeknek perpillanat kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a második számú angol kupára fókuszáljanak, főleg a Chelsea ellen, amely gárdával szemben a legutóbbi négy tétmeccsüket zsinórban elbukták.

Ezzel szemben a hazaiaknak fontos ez a sorozat is, a csapat kilábalt a hullámvölgyből, hiszen legutóbbi két bajnokiját egyaránt megnyerte. Noha biztos, hogy lesznek változások Conte alapcsapatában, míg így is sokkal erősebb garnitúrával lépnek a Stamford Bridge gyepére a hazaiak, mint a vendégek, akiknél alapból hat hiányzó van, ráadásul Eddie Howe mester is tartalékol, avagy a déliek még gyengébbek lesznek, mint szoktak. Mindezek után pedig egyáltalán nem kérdés, hogy kire fogadunk a Chelsea-Bournemouth találkozón.

[2659295] 2017-12-20 20:45:00 Chelsea - Bournemouthx;

Bristol City-Manchester United
Tipp: Manchester United
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

José Mourinho sem panaszkodhatott a sorsolást illetően, hiszen a Manchester United kapta az egyetlen másodosztályú együttest a negyeddöntőben. A vendégeknek tehát kötelező a továbbjutást szerdán, hiszen a portugál mester minden kupára rámegy, amit jól példáz, hogy a Vörös Ördögök a sorozat címvédői.

Biztos, hogy lesznek meleg pillanatai a vendégeknek a mérkőzés során, hiszen a Bristol City négy győzelmet követően fogadja góliátot, aminek köszönhetően a harmadik helyen áll a Championshipben, ráadásul gyakorlatilag mindenki az év meccseként fogja fel a hazaiaknál a hétközi találkozót. Tisztában van ezzel Mourinho is, aki kijelentette, hogy nem rotál annyit, amennyit szokott, hiszen egy erős ellenféllel találkozik csapata - a City már három Premier League-es csapatot is kiejtett idén a sorozatban.

Ennek tükrében, illetve annak, hogy a vendégek már felvették a portugál "decemberi ritmusát", úgy véljük, hogy a sorozat címvédője, a Manchester United legyőzi másodosztályú riválisát, s bejut a sorozat elődöntőjébe.

[2659298] 2017-12-20 21:00:00 Bristol City - Manchester Unitedx;
hatharom.com
Chelsea-Bournemouth Chelsea
Bristol City-Manchester United Manchester United
@1.81
Fogadási határidő: 20:45