Bajnokok Ligája

A Bayernre és a Sevillára fogadunk - tippek a BL-re

A bajorok a Celtic otthonába vizitálnak, míg a spanyolok a Szpartak Moszkvát fogadják a BL-csoportkör 4. fordulójában.

A Bayerntől Skóciában is győzelmet várunk.

Celtic-Bayern München
Tipp: Bayern München
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Amennyiben nyerni tud a Bayern München Skóciában, és a PSG-Anderlecht meccsen nem születik meglepetés, úgy a bajorok biztosan továbbjutnak a BL egyenes kieséses szakaszába.

Noha Lewandowskira, Neuerre, Müllerre, Bernatra és Ribéryre nem számíthat Heynckes mester kedden, még így is bőven van potenciál a vendégekben. A két héttel ezelőtti meccsen simán nyertek a bajorok, méghozzá úgy, hogy Lewandowski nem parádézott, Müller pedig egy gólig jutott. Utóbbi helyén James Rodriguez juthat szóhoz, aki hétvégén góllal hálálta meg a bizalmat, s egyre jobb formában futballozik, míg elöl például a visszatérő Coman kaphat helyet, vagyis így is bivalyerős lesz a Bayern.

Legalábbis a skótok szintjéhez képest biztosan, akik évek óta nem tudják felvenni a legjobbakkal a versenyt, amire jó példa az idei szereplésük, hiszen Münchenben 3-0-ra kaptak ki, míg a PSG ellen a Celtic Parkban 0-5 lett a vége. A hétvégén pedig hatalmas meglepetésre a skót bajnokságban mindössze 1-1-re voltak jók a zöld-fehérek hazai pályán az utolsó helyezett Kilmarnock ellen.

A glasgowi csapatnál is lesznek ráadásul hiányzók, így minden előjelet figyelembe véve vendégsiker vizionálható a találkozón.

[2620456] 2017-10-31 20:45:00 Celtic - Bayern Münchenx;

Sevilla-Szpartak Moszkva
Tipp: Sevilla
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Habár a Szpartak két hete 5-1-re verte a Sevillát hazai pályán, a spanyolok, ha most visszavágnak, akkor lépéselőnybe kerülnek, sőt, a sorsolásuk is kedvezőbb, mint az oroszoknak a folytatásban.

A hazaiknak pedig minden esélyük megvan a győzelemre, hiszen legutóbbi két tétmeccsüket megnyerték, és a sérültek száma is egyre kevesebb, már csak Carrico, Mercado és Pareja maródi. A vendégeknél ez a szám öt, és sokkal fontosabb játékosok - Ananidze, Tigiev, Timofejev, Zé Luis, Zobnyin - maradnak ki. Arról nem is beszélve, hogy a Szpartak szenved idegenben, hiszen az idei szezonban mindössze kétszer tudott nyerni házon kívül, a másodosztályú Kubant verte a kupában, illetve a kiesés ellen menekülő Grozsnyijnál diadalmaskodott, Mariborban például örülhetett a döntetlennek.

A javuló forma, a minőségibb játékoskeret és a hazai pálya előnye miatt úgy véljük, hogy a Sevilla visszavág a Szpartaknak, s nyerni tud szerdán.

[2620431] 2017-11-01 20:45:00 Sevilla - Szpartak Moszkvax;
hatharom.com
Celtic-Bayern München Bayern München
Sevilla-Szpartak Moszkva Sevilla
@2.00
Fogadási határidő: 20:45