MLS

Gólkirály lett Nikolics

Németh Krisztián pedig gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga alapszakaszának utolsó játéknapján.

Gólkirály lett Nikolics. - Fotó: twitter.com/niko_nemanja

A magyar válogatott Németh Krisztián gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának utolsó, vasárnapi játéknapján. A liga honlapjának beszámolója szerint a New England Revolution támadójátékosa kezdő volt, és a 74. percben lecserélték a Montreal Impact otthonában 3-2-re megnyert meccsen, amelyen rögtön a szünet után talált a hálóba. Együttese a hetedik lett a keleti főcsoportban, így nem jutott a rájátszásba.

Németh gólja 1:05-nél látható

A Chicago Fire 3-0-ra kikapott a Houston Dynamo otthonában, a vendégeknél Nikolics Nemanja végig a pályán volt. A vajdasági csatár 24 találattal gólkirály lett az alapszakaszban, együttese pedig ott lesz a kieséses szakasz első körében.

Stieber Zoltán végigjátszotta csapata, a DC United találkozóját. A washingtoniak hazai pályán 2-1-re kikaptak a New York Red Bullstól, és a keleti főcsoport utolsó helyén zártak.

Sallói Dániel kezdőként 85 percet kapott a Sporting Kansas City színeiben a Real Salt Lake otthonában 2-1-re elveszített találkozón. Az SKC az ötödik lett nyugaton, így ott lesz a rájátszásban.

A keleti főcsoportban a Chicago Fire ellenfele a New York Red Bulls lesz hazai pályán, helyi idő szerint szerdán. Nyugaton a Sporting Kansas City a Houston Dynamo otthonában szerepel csütörtökön. A győztesek továbbjutnak.

223648