NB I

Ezzel a tippel próbálkozunk a Paks-Videoton meccsen

Szerdán este pótolja be elhalasztott mérkőzését a Videoton, amely ahhoz a Pakshoz látogat, amelynek otthonában a legutóbbi két alkalommal nem tudott nyerni.

Fotó: vidi.hu

A válogatott meccsek után ismét NB I, avagy szerdán újra útjára indul a labda az OTP Bank Ligában. A listavezető Videoton az Európa Liga-meccsek miatt elhalasztott találkozóját pótolja be, az ellenfél pedig a Paks lesz.

1x2    
Paks Döntetlen Videoton
4.30 3.40 1.80

A fogadóirodák számaiból is látható, hogy a pályaválasztás ellenére is a Videoton számít a meccs esélyesének, Marko Nikolics csapatának sikere 1.80-as szorzóval fogadható az állami bukmékernél. A tolnaiak utoljára 2015-ben tudták legyőzni a Vidit, azóta Pakson két döntetlen és egy Vidi-siker a csapatok mérlege.

[2538914] 2017-09-06 19:30:00 Paks - Videotonx;5

Csertői Aurél gárdája ugyan csak a 11. helyen áll a bajnokságban, de hazai pályán még veretlen, az Újpest és a Debrecen ellen döntetlent ért el, a Haladást pedig legyőzte. A Vidinek még csupán két idegenbeli bajnokija volt és mind meg is nyerte, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd legnagyobb bánatára.

Véleményünk szerint azonban a paksi széria fog megszakadni szerdán. A Videoton erre az évre nagyon erős keretet tudott összehozni, a minőségi különbség pedig ezúttal a pályán is kiütközhet. A Paks ráadásul most nem tűnik olyan masszív csapatnak, mint az elmúlt években, de az is lehet, hogy a kizárólag magyarokból álló együttesnek időre van szüksége a formába lendüléshez.

A Videoton viszont már jó pár meccsen túl van, így a formával már nem lehet gond. Nagy esély előtt állnak a fehérváriak, hiszen ha sikerül megszerezniük a három pontot, akkor meglépnek a Honvédtől. Hétvégén pedig hazai pályán fogadják a Haladást, ahol szintén kinéz egy győzelem Lazovicséknak.

Paks - Videoton
hatharom.com
Videoton nyer
@1.80
Fogadási határidő:19:30
[2538914] 2017-09-06 19:30:00 Paks - Videotonx;
239099