Serie A

Nagy Ádámékban és a Juventusban bízunk - ezt várjuk a fordulótól

  • MVB80

Nagy rangadót nem rendeznek a Serie A 29. fordulójában, de így is találtunk négy ígéretes meccset a kínálatból.

A 29. fordulóra kerül sor a pizza és a tiramisu országában, a Torino-Inter meccset külön cikkben vezettük fel, nézzük, miket találtunk izgalmasnak a további kínálatból.

   
  1 x 2
Torino-Internazionale 3.55 3.45 1.95
Milan-Genoa 1.60 3.80 5.10
Empoli-Napoli 11.50 5.10 1.25
Atalanta-Pescara 1.25 5.75 9.50
Crotone-Fiorentina 5.20 3.75 1.60
Sampdoria-Juventus 6.40 3.90 1.50
Bologna-Chievo 2.25 3.05 3.25
Cagliari-Lazio 6.00 4.00 1.50
Udinese-Palermo 1.60 3.70 5.25
Roma-Sassuolo 1.25 5.60 9.00

Kezdésnek egyből egy erős tippel jelentkezünk, a Bologna ugyanis a Napoli elleni 1-7 óta elég hitvány formában futballozott, de mi a feltámadás jeleinek vettük a Genoa elleni döntetlent – amiből lehetett volna győzelem is, ha nem jön a menetrendszerű rövidzárlat a hosszabbítás perceiben -, valamint a Sassuolo idegenbeli lepofozását.

Nagy Ádámék vasárnapi ellenfele, a Chievo már hetek óta sorminta-szerűen szerepel, egy győzelmet rögtön egy vereség követ, majd gyorsan jön a javítás.

Tekintve, hogy a Chievo múlt héten hozta az eredményt, amit vártunk tőle, és 4-0-ra kitömte az Empolit, most a minta alapján egy vereség következne. A Bologna ebben a párharcban 2013 januárja óta nyeretlen, a most futó idényben pedig majdnem két hónapja nem örvendeztette meg a szurkolóit hazai pályáján, itt az idő, hogy mindkét sorozat véget érjen!

hatharom.com
Bologna nyer
@2.25

A Lazio éppen a Chievo ellen szenvedett utoljára vereséget, azóta viszont rátaposott a gázpedálra, nyolc tétmeccséből hetet behúzott, csak a Milan ellen kellett beérnie egy döntetlennel. Simone Inzaghi nagyon összerakta a csapatot, amely jelenleg Európa Ligát érő helyen áll, de még a BL-ért is harcban lehet, mert csak négy pontot kellene hoznia a hátralévő 10 körben a Napolin.

A rómaiak vasárnap a Cagliari vendégei lesznek, amely elég hektikusan szerepel a saját stadionjában, megverte a Sassuolót és a Genoát 4-3-re, illetve 4-1-re, azóta viszont csak a Bologna ellen jött össze egy döntetlen, a Juve és az Inter ellen zakó lett a vége (0-2, illetve 1-5).

A Lazio esélyeit rontja, hogy a védelemből De Vrij, a középpályáról Milinkovics-Szavics hiányzik majd, előbbit Wallace, utóbbit Lulic pótolhatja, de ez esetben némileg át kell alakítana a szerkezetet Inzaghinak, mert Lulic nem olyan jó a támadásoknál, mint Milinkovics-Szavics. A két csapat 2006 óta nem játszott döntetlent egymással, és a Lazio az utolsó kilenc találkozásból nyolcat megnyert, de a kimenetel helyett mi inkább a gólokra fogadnánk.

hatharom.com
2,5 gól felett
@1.60

A Palermóról már hetek óta mondjuk, hogy muszáj lenne nyernie, ha nem szeretne jövőre a másodosztályban viaskodni, és az, hogy nem teljesen reménytelen a helyzete, csak az Empolinak köszönhető, amely képtelen elmenekülni a veszélyes zóna közeléből. Mivel az Empoli a harmadik Napolival játszik, a Palermónak ismét jó esélye lehet, de ehhez virítani kellene valamit Udinében.

Az Udinese tele van ígéretes játékosokkal, mint a 21 éves francia középpályás, Fofana, a vele egyidős cseh társa, Jankto, vagy a 24 éves svájci Widmer, de a csapatra nem az a jellemző, hogy foggal-körömmel harcol, ha egy kérő bejelentkezik a jobb spílerekért.

Delneri csapata két fordulóval ezelőtt lefékezte a Juventust, aztán lökött egyet a menthetetlenül zuhanó Pescarán, úgyhogy a Palermo ellen is favorit, mi viszont inkább arra apellálunk, ami a párharc utóbbi nyolc meccséből hétszer is előfordult, vagyis, hogy mindkét kapust felavatják a felek.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.85

A végére egy tuti, mert bár a Sampdoria nagyot ment az elmúlt hét fordulóban, a Juventus még ennél is imponálóbb sorozatot tudhat maga mögött, tizenhárom tétmeccs óta nem maradt alul. A Samp oldalán sérült nincs, csak Viviano kapus nem játszhat eltiltás miatt, őt Puggioni pótolhatja.

A statisztika azt mutatja, hogy a Juventus nem parádézott, amikor egy BL-meccs után le kellett ereszkednie a hazai szintre, az Intertől, a Milantól és a Genoától is a hétközi európai vitézkedés után kapott ki.

A Juvénál Sturaro és Benatia sérült, de Allegri még úgy is elég ütős kezdőt küldhet fel, ha pár sztárjának esetleg pihenőt adnia.

Mandzukic az olasz lapok szerint kezdő lesz a Samp ellen

A Zebrák otthon 4-1-re és 5-0-ra pofozták le a Sampot az utolsó két találkozás alkalmával, Genovában viszont háromszor egymás után is csak egy góllal nyertek. Most sem lesz tanár-diák, de a győzelmet így is besöpri a Juventus.

hatharom.com
Juventus nyer
@1.50
2017-03-18;55
2017-03-19;55
211987