Serie A

Újra edzőt vált Balogh Norbert csapata

Lemondott Eugenio Corini, az olasz élvonalban szereplő Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzője.

"Megfontolt, higgadt döntést hoztam, amely rendkívül fájdalmas volt, de úgy gondolom, most ez a leglogikusabb lépés" - idézte az ANSA hírügynökség a 46 éves trénert, aki ebben az idényben már a harmadik edzője volt a szicíliai csapatnak, amelyet mindössze két fordulón keresztül Davide Ballardini, majd november 30-ig Roberto De Zerbi irányított.

A Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató klub 21 mérkőzést követően mindössze tíz ponttal az utolsó előtti a Serie A-ban.

Palermo#ita-palermo#5

Olasz sajtóhírek szerint Corini helyét nagy valószínűséggel Ballardini veheti majd át ismét, ami jó hír lenne a két magyar légiós számára, hiszen a tréner alatt mind a ketten lényegesen több játéklehetőséghez jutottak.

Maurizio Zamparini klubelnök nem csak az idei szezonban váltogatja sűrűn a trénereket, 14 éves regnálása alatt ez lesz a 40. edzőcseréje.

A Palermónak ugyanakkor a legközelebbi mérkőzésén nem lesz könnyű dolga, hiszen a kiváló formában lévő Napoli vendége lesz. A találkozó esélyeiről minden elmond a nápolyiakra kínált 1.13-as szorzó...

[2319748] 2017-01-29 20:45:00 SSC Napoli - Palermox;
211987