Nemzetközi foci

Nyert a Chelsea, Szalaiék legyőzték Dárdaiékat

Egyetlen gól döntött a Bundesliga vasárnapi magyaros rangadóján - helyet cserélt a Hoffenheim és a Hertha.

Fontos győzelmet aratott a Premier League-ben a Chelsea együttese, amely a Southampton ellen lépett pályára a vasárnapi zárómérkőzésen. Habár a Szentek az elmúlt öt meccsüket megnyerték hazai pályán, Eden Hazard és Diego Costa góljaival. A másik mérkőzésen az Everton 2-0-ra verte a West Ham Unitedet

A spanyol bajnokságban elszenvedte idei első vereségét a Villarreal, a Sárga Tengeralattjáró annak ellenére süllyedt el Eibarban, hogy Patóék a 80. percben még vezettek.

A Serie A-ban a hazai csapatok örülhettek, az Atalanta, a Milan, a Crotone és a Lazio és otthon tartotta a pontokat, az AS Roma viszont nem bírt az Empolival, amellyel a Juventus már négy ponttal vezeti az olasz bajnokságot.

A Bundesligában sajnos Dárdai Pál csapata vereságet szenvedett, így a győztes Hoffenheim beelőzte a berlini csapatot és már a harmadik helyen állnak. A hazaiaknál Szalai Ádám hat percet kapott.

Az NB II keleti derbijén a Kisvárda és a Szpari egy szenzációs kis 90 percet produkáltak. Érezhető volt a tét a feleken, hajtós, parázs mérkőzést fogyaszthattunk az ebéd mellé. A vezetést a 67. percben Rezes László szerezte meg egy szenzációs ollózással a Nyíregynek, majd egy kapitális védelmi hiba után már három perc múlva 1-1-et mutatott az eredményjelző. A hajrában már nem törték össze magukat a csapatok a második gólért, így maradt az iksz. Csákváron viszont egy kései góllal nyerni tudott a Balmazújváros, amely így több üldözőjét is leszakította.

2016-10-30;47
2016-10-30;55
2016-10-30;87
2016-10-30;54