Utánpótlás

Szerdán eldől, marad-e magyar csapat a BL-ben

  • ivan

1-1-es állásról folytatódik a PAOK és a Puskás Akadémia U19-es csapatának párharca az UEFA Youth League-ben.

Igazságosnak mondható 1-1-el záródott a szeptember végén Felcsúton megrendezett odavágó, melyen ugyan a Puskás Óvári 58. percben szerzett góljával megszerezte a vezetést, a görög alakulat a 75. minutumban egalizált, így kedvezőbb helyzetből várhatja a folytatást.

Az idegenben szerzett gól és a döntetlen állás mindenképp a görög csapat mellett szól, ennek megfelelően a bukmékerek 1.90-es szorzót fizetnek a hazai sikerre. A felcsúti akadémisták győzelme viszont pénzünk több, mint háromszorosát érheti.

A Puskás kedden érkezett meg Szalonikibe, majd este már a mérkőzés helyszínéül szolgáló híres Kaftanzoglio-stadionban tartott edzés tanítványainak Bordán Csaba vezetőedző. "Jókedvű edzésen vagyunk túl, kifejezetten jó dinamikával, precízen dolgoztak a srácok, átérzik, mit is jelent a Youth League-ben szerepelni. A PAOK elleni taktikát nem ezen az edzésen gyakoroltuk, hiszen elképzelhető, hogy ott voltak a görögök megfigyelői is. Inkább a frissítésre helyeztük a hangsúlyt, arra koncentráltunk, hogy a játékosokat felpörgessük, meccshangulatba hozzuk. Úgy vélem, sikerült, a fiúk készen állnak a megmérettetésre” – értékelt a pfla.hu-nak a tréner.

Ifjúsági meccsről lévén szó, nehéz fogadásra adni a fejünket, ám aki bizalmat szavazna a magyar fiataloknak, azt nem beszélnék le róla, hiszen szép kövér odds van a fiúkra.

1X2    
PAOK U19 Döntetlen Puskás U19
TippmixPro@1.90 TippmixPro@3.75 TippmixPro@3.15