Premier League

Mourinho az Old Traffordnak is győzelemmel mutatkozna be

Kettőből kettő eddig Mourinho mérlege a MU-nál, viszont pénteken játszik először hazai pályán új csapatával.

Mourinho az Old Traffordon is győzelemmel mutatkozna be.

Eddig kettőből kettő José Mourinho mérlege a Manchester United kispadján, hiszen a Vörös Ördögök előbb a Leicestert győzték le az Angol Szuperkupa fináléjában a Wembleyben, majd vasárnap a Bournemouth otthonában diadalmaskodtak a bajnokságban. A Premier League-ben már jobban játszottak a Vörös Ördögök, mint a bajnok ellen, ami gólokban is megmutatkozott. Az új arcok közül Zlatan Ibrahimovic ismét betalált, a svéd a PSG után Angliában is bombaformában játszik.

Első hazai meccsére készül tehát a portugál új csapata kispadján, s nem csak Mourinho és a többi új arc, hanem a legfrissebb Vörös Ördög, Paul Pogba is bemutatkozhat a nagyérdeműnek. A francia az első fordulóban eltiltás miatt nem lépett pályára, a Southampton ellen már bevethető lesz a világ legdrágább futballistája, vagyis még nagyobb lesz a hazaiak merítési lehetősége, ami nem túl jó ómen a Szenteknek.

[2252194] 2016-08-19 21:00:00 Manchester United - Southamptonx;

Merthogy az előző idényben előkelő helyen végző vendégek enyhén szólva is beragadtak a rajton. A piros-fehérek hazai pályán nem bírtak a kiesésre esélyes Watford ellen, ráadásul még a délieknek kellett kapaszkodniuk az eredmény után. Igaz, ebben egyébként semmi meglepő nincs, hiszen három meghatározó, fix kezdőjátékosát veszítette el a Southampton, s nem mellékesen vezetőedzőjét is.

Claude Puellel egyelőre még nem látszik, hogy mit is akar játszani a Soton, a középpályáról nagyon hiányzik egy Victor Wanyamahoz hasonló kvalitású játékos, míg a támadószekció gyengüléséről mindent elmond az, hogy a Szentek rögzített szituáció után tudták feltörni a Watford védelmét.

Perpillanat a piros-fehérek csak az egymás elleni eredményekben bízhatnak, mivel a legutóbbi három, Manchesterben lejátszott meccsük közül egyszer sem kaptak ki, sőt kétszer is nyerni tudtak az Álmok Színházában. Azonban azóta már más szelek fújnak, mind északon, mind délen, vagyis számunkra meglepetés lenne, ha a jól rajtoló Manchester United nem nyerné meg első hazai tétmeccsét José Mourinhóval.

A Premier League pénteki mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Manchester United-Southampton 1.45 4.15 6.70





 

2016-08-19;47
209498

 

Kattints a képre a játékhoz!