EURO 2016

Adományt gyűjtenek, hogy hazaküldjék az angol válogatott támadót

Sterling "reptetéséhez" körülbelül kétszáz fontnak kellene összegyűlnie.

Finoman szólva is felejthető támadójátékot nyújt eddig az angol csapat az Európa-bajnokságon. Oroszország ellen Dier egy szabadrúgásból vette be a kaput, míg Wales ellen a kezdő csatártriót egy óra után lekapta a pályáról Roy Hodgson és végül a beálló Sturridge és Vardy mentették meg a csapatot az égéstől. A fanatikusok szerint az egyik oka a gyenge teljesítménynek Raheem Sterling gyengélkedése.

Aaron Bamford, egy vicces kedvű szurkoló a JustGiving adománygyűjtő oldalon hirdette meg a tervét, mely szerint ha 200 font összegyűlik, abból vehetnek egy repülőjegyet a Manchester City játékosának. "Legyünk őszinték, mindannyiunknak tele van a töke ezzel az idiótával, rossz nézni, ahogy elfut, majd egészen nevetségesen próbálja beadni a labdát. Küldjük végre haza, hogy ne kelljen folyton amiatt sírnunk, hogy a szél is felborítja őt. Legyetek hát nagylelkűek, küldjük haza Sterlinget" - nyilatkozott élesen a szurkoló.

Anglia nyeri az Európa-bajnokságot?
Igen - 9.00 @Tippmixpro

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Sterlinggel kapcsolatban gyűjtés szerveződik. Igaz, a tavalyi, Macclasfield Town szurkolói által indult program célja az volt, hogy szerződtessék a szélsőt. Az akkor összegyűjtött 580 font egy picivel azonban kevesebbnek bizonyult, mint Sterling 44 milliós vételára, amelyért elkelt a Liverpooltól.

[1695430] 2016-06-20 21:00:00 Szlovákia - Angliax;
euro-2016