Átigazolás

Lassan nyúlhatnak a nyugtatóért az Arsenal-drukkerek

  • MVB80
megosztom

A Manchester City indított egy utolsó rohamot, hogy megszerezze Alexis Sánchezt.

A válogatott meccsek miatt szünet után a Liverpool a Manchester City otthonába látogat, és nem kizárt, hogy Alexis Sánchez számára ezáltal gyorsan megadatik a visszavágás lehetősége.

Az Arsenal chilei támadója a hétvégi fordulóban nagyon csúnya, 4-0-s zakóba futott bele csapatával a Liverpool ellen, és könnyen lehet, hogy ezzel a rossz emlékkel búcsúzik a londoni klubtól.

Ez a kép mindent elárul a Liverpool elleni meccsről

Az előző bajnokság végén még az volt a téma, hogy vajon a Chelsea-be igazol-e Sánchez, a nyáron viszont már a Manchester City tűnt a legesélyesebbnek a megszerzésére.

Aztán pörögtek a hetek és érdemi lépés nem történt, az átigazolási szezon azonban lassan véget ér, így a City még indított egy utolsó rohamot a 28 éves csatár megszerzéséért.

A legfrissebb ajánlat szerint a manchesteriek 70 millió fontot, vagyis nagyjából 75 millió eurót és Raheem Sterlinget adnák az Arsenalnak, akinek az értékét a Transfermarkt 45 millió euróra teszi.

Sánchez közben engedélyt kért, hogy később csatlakozzon a Paraguay és Bolívia elleni vb-selejtezőkre készülő chilei válogatotthoz, hogy ügyeket intézzen, ami szintén felerősíti a gyanút, hogy ennek bizony távozás lesz a vége.

Sánchez szerződése jövőre jár le az Arsenalnál, és bár már egy ideje a levegőben lóg, hogy elmegy, a pocsék idénykezdet miatt – 3 bajnokin mindössze 3 pont – amúgy is frusztrált drukkerek még dühösebbek lesznek, ha a tavaly 24 gólig és 10 gólpasszig jutó kedvencük lelép.

Nem ő lehet az Ágyúsok egyetlen távozója, a német védő, Skodran Mustafi az Interhez, Alex Oxlade-Chamberlain pedig a Chelsea-hez tart a hírek szerint, úgyhogy egyelőre úgy néz ki, a mostani szezon a tavalyinál is keservesebb lehet Arsene Wengerék számára. 

1x2    
Chile Döntetlen Paraguay
1.45 4.10 6.80
megosztom