EURO 2016

Rashford nem játszik majd az Eb-n - Redknapp

Harry Redknapp szerint nincs sok esélye pályára lépni a Manchester United sztárjának ilyen riválisok mellett.

Néhány hónapja aligha hittük, de Marcus Rashfordot végül behívta Roy Hodgson az angol válogatott Eb-keretébe. A Manchester United sztárja ezért persze mindent meg is tett, hiszen első 18 mérkőzésén nyolc gólt szerzett, ráadásul a válogatottban alig kettő perc szükségeltetett neki az első találathoz. Rashford behívója még így is meglepetés, hiszen az angol válogatottnak remek csatárok állnak rendelkezésére, hiszen Harry Kane, Jaie Vardy, Daniel Sturridge és Wayne Rooney is játéklehetőségre vár - nem csoda tehát, hogy Harry Redknapp úgy vélekedik, Rashford végigüli majd a kontinenstornát.

Kezdeni fog Marcus Rashford Oroszország ellen?
Igen Nem
7.00 1.09

"Hogy őszinte legyek, valahogy nem tudom elképzelni, hogy játsszon. Ugyanakkor bízom benne és kedvelem is a játékát, fényes jövő áll előtte. De Hodgsonnak ott van Kane, Vardy, Sturridge, Rooney - túl sokan előzik meg a rangsorban Rashfordot. Nem hiszem, hogy pályára lép majd az Eb-n" - nyilatkozta a Tottenham egykori mestere.

Ami a fogadóirodák szorzóit illeti, érdekesség, hogy mielőtt kihirdették volna a 23-as kerettagságot, 6.00-ért fogadhattunk arra, hogy az első meccsen Rashford kezdeni fog, míg a bejelentést követően már 7.00 az odds.

   
Anglia Döntetlen Oroszország
1.93 3.20 4.00

Az angol válogatott csütörtök este még Portugáliával játszik felkészülési mérkőzést, majd először 11-én lép pályára az Európa-bajnokságon, akkor az orosz válogatott lesz Harték ellenfele.

[1695427] 2016-06-11 21:00:00 Anglia - Oroszországx;