Átigazolás

Ők lehetnek CR7 és Modric potenciális pótlói Madridban

Sajtóhírek alapján a Tottenham és a Manchester United is áldozatául eshet Pérez pénztárcájának.

A Real Madrid Julen Lopetegui kirúgása óta kezd magára találni és Solari (előbb ideiglenes, majd végleges) kinevezésétől számítva négy győzelmet jegyez. Ezeket a találkozókat ráadásul elég magabiztosan hozta, összesítve 15-2-es gólarányt felmutatva. Persze az igazsághoz tartozik, hogy igazán komoly ellenfél nem jött szembe, mióta a 42 éves feltörekvő szakember ült a padra és az is megmutatkozott, hogy Cristiano Ronaldo pótlását nem szabad félvállról venni.

fotó: TalkSport

Sokáig úgy tűnt, hogy Eden Hazard lehet a befutó a Blancóknál, ám a belga sztártámadó jobban érzi magát, mint valaha és csak úgy lubickol Sarri kezei alatt. Neymar és Mbappé megszerzése sem tűnik egyelőre reális forgatókönyvnek, bár arra komoly összeget tennénk, hogy csak idő kérdése és legalább az egyikük megjárja majd Madridot.

Az új kiszemelt ezúttal nem más, mint az angol foci egyik legnagyobb (leendő) csillaga, Marcus Rashford. A kritikusok nagy részének nem tetszett, ahogyan Mourinho egyengette az ifjonc karrierjét az utóbbi években. Valószínűleg a benne rejlő potenciál valóban nem került még kiaknázásra és a Királyi Gárda ideális terep lehetne a szintlépésre.

A két kiszemelt játékos ára összesen 90 millió font körül mozog, ami Pérez pénztárcáját aligha viselné meg.

A szeptemberben krisztusi korba lépett és az oddsok (már csak 1.25) alapján hamarosan Aranylabdát kapó horvát sztárirányító utódját is elkezdte monitorozni a csapat. Helyére a szintén Angliában focizó Christian Eriksent szemelték ki Pérezék, aki a Gareth Bale által kitaposott ösvényen érkezhetne Madridba. Jól mutatja, hogy hosszútávon remek pótlója lehetne Modricnak, hogy 2016 óta a Premier League-ben csak De Bruyne (34) adott több gólpasszt nála (27).

Ti kit látnátok szívesen a Realban?

 

 

 

 

[2844701] 2018-11-24 13:00:00 Eibar - Real Madridx;