Nemzetközi foci

Angliának saját Ronaldója lehet

Marcus Rashford még csak 19 éves, de már komoly szerep jut neki a MU-nál és a nemzeti csapatban is.

Alig néhány hónapja robbant be a köztudatba Marcus Rashford, a Manchester United tini sztárja. A 19 éves támadó a tavalyi, kissé csonkább idény után egyre meghatározóbb szereplője lesz a Unitednek és bár tény, hogy még ritkán tölt 90 percet a pályán, érezhetően komoly szerepet szánnak neki a válogatottban is. Martin Keown, az Arsenal legendája is benne látja a jövő nagy tehetségét.

Fotó: Evening Standard

Mint azt a szakértő elmondta, Rashford nagyon hasonló utat járhat be, mint a legnagyobb sztárok, Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo.

"Nagyon szeretem Rashford játékát nézni, és látom is a hasonlóságot Ronaldóékhoz. Ahogy a legnagyobb játékosok, az ő jövője is az lesz, hogy a szélről egyre beljebb helyezkedjen majd a pályán, ahogy ezt láthattuk például Bale, Ronaldo vagy Messi esetében is.

Fényes karriert jósolok neki, az ekkora tehetségek pedig nem maradnak túl sokáig a pálya szélén. Már csak néhány év és Rashford középen kap majd szerepet a Manchester Unitedben és az angol válogatottban is" - nyilatkozta az Ágyúsok korábbi kőkemény bekkje.

A háromoroszlánosok az oroszországi jegy megváltását követően már tét nélkül lépnek pályára Litvániában. Gareth Southgate csapatára 1.35-ös szorzóval rakhatunk pénzt a    -nál.

[2059446] 2017-10-08 18:00:00 Litvánia - Angliax;