Tipp

Fontos meccset nyerhet a listavezető

  • Tomihmv

Az orosz másodosztályú bajnokság éllovasa, az Orenburg, hazai pályán fektetheti két vállra az Arsenal Tula együttesét.

Az Orenburg behúzhatja a vasárnapi meccsét. - Fotó: fcdac.sk

Orenburg-Arsenal Tula
hatharom.com-tipp: Orenburg
1.65 @ Tippmixpro
Eddig éri meg: 1.55
Tipperősség: 5/10

A Gazovik Orenburg a legjobb és legerősebb csapat az orosz másodosztályú bajnokság küzdelmeiben, a csapat 23 forduló után négy ponttal vezeti a ligát. A gárdára úgymond kulcsfontosságú meccs vár vasárnap délelőtt, hiszen az egyik ellenlábasát, a szintén feljutásért harcoló, harmadik pozícióban tanyázó Arsenal Tulát látja vendégül. Azonban úgy véljük, hogy a hazaiak simán megnyerhetik az összecsapást.

Egyrészt a vendégeknek sokat kell utazniuk a találkozóra, másrészt, ami a leglényegesebb: a Tula gárdájában rengeteg lesz a hiányzó a vasárnapi meccsen. Az alakulat húzóemberei gyakorlatilag egytől egyig kihagyják a találkozót, hiszen Khagush (18/1), Tesak (19/0), Berkhamov (17/5), Fedotov (21/4), Kutjin (23/9), biztosan, míg Ryzhkov (16/3) és Kascelan (20/0) nagy eséllyel csak a nézőtérről figyeli gárdája hétvégi mérkőzését. Az Arsenal amúgy sincs túl jó formában, szerdán egy fontos meccset bukott el, míg ezzel szemben a Gazovik menetel, hiányzója nem lesz, ráadásul hazai pályán pedig bivalyerős, hiszen az orenburgiak eddigi 12 otthoni meccsük közül 11-et (!) megnyertek, a maradék egyen pedig döntetlent értek el.

Mindezek után számunkra teljesen egyértelmű, hogy a hazai gárdára fogadunk az orosz másodosztályú bajnokság vasárnapi rangadóján.

[1981843] 2015-11-29 11:00:00 Gazovik Orenburg - Arsenal Tulax;