Sportfogadás

Ezek a tippjeink az Eb-pótselejtezők első felvonására

  • hatharom.com

Tippmestereink és szerkesztőink szerint erre éri meg fogadni az Európa-bajnokság pótselejtezőinek első mérkőzésein.

Norvégia-Magyarország
Tipp: Norvégia
Odds:
1.87 @ Tippmixpro

Sajnos nincs sok esélyünk Norvégiában, gyakorlatilag semmi, főleg úgy, hogy Juhász Roland eltiltás miatt nem játszhat. A Videoton védőjének kiesését vélhetően komolyan megérzi majd, az utóbbi két meccsen védekezni képtelen magyar válogatott. A norvégok egyébként is gyorsabban játszanak, fizikailag jobbak, avagy rajtuk múlik, hogy kihasználják-e a hazai pálya adta előnyöket. Sajnos könnyedén összejöhet az a különbség a válogatottak között, mint ami a nyáron, a Rosenborg és a Debrecen között volt.

[2127947] 2015-11-12 20:45:00 Norvégia - Magyarországx;

Bosznia és Hercegovina-Írország
Tipp: 2.5 gól alatt
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Számomra nem teljesen világos, miért is esélyesebb Bosznia ebben a párharcban, mint Írország. Tény, hogy győzelmekkel fejezték be a selejtezősorozatot, de ellenfeleik között Ciprus, Andorra, Izrael és Wales volt, utóbbi csapatnak ráadásul már nem is volt tétje. Írország rám igen kedvező benyomást tett, a németeket legyőzték, Lengyelországgal is olyan meccset játszottak, amiről mi csak álmodni merünk. A keretek érték alapján a bosnyákoké valamivel értékesebb, talán több is az ismert név, azonban az ír csapat mindenképpen stabilabb, összeszokottabb gárda. Szoros, kevés gólos első mérkőzés lesz az odavágó, hiszen az írek valószínűleg védekezni érkeznek Zenicára. Döntetlent várok, szerintem 0-0 vagy 1-1-es végeredménnyel utazhatnak a csapatok Írországba.

[2127946] 2015-11-13 20:45:00 Bosznia-Hercegovina - Írországx;

Ukrajna-Szlovénia
Tipp: Ukrajna
Odds: 
1.62 @ Tippmixpro

Számunkra teljesen egyértelmű, hogy az ukránok jóval nagyobb játékerőt képviselnek, mint a szlovénok. Ezt a felek csoportjukban mutatott teljesítménye is alátámasztja, hiszen amíg a hazaiak éppen csak lemaradtak az egyenesági kvalifikációról, addig a vendégek örülhetnek a pótselejtezőnek. A szlovénok ráadásul pocsék formában vannak, hiszen San Marinóban mindössze 2-0-ra nyertek, míg Litvánia ellen 1-1-es döntetlenre végeztek hazai pályán. Ezzel szemben az ukránok csak egy szerencsétlen góllal kaptak ki a címvédő spanyoloktól hazai pályán, míg előtte Macedóniát győzték le idegenben. Az sem a vendégek malmára hajtja a vizet, hogy az egyik legjobb támadójuk, Tim Matavz kihagyja a mérkőzést, avagy véleményünk szerint az ukránok behúzzák az odavágót.

[2127944] 2015-11-14 18:00:00 Ukrajna - Szlovéniax;

Svédország-Dánia
Tipp: Svédország vagy Döntetlen
Odds:
1.31 @ TippmixPro

Ez a dán csapat az egyik leggyengébb az utóbbi időkből, így nem is akkora csoda, hogy az albánok is meg tudták őket előzni. A svédek otthonában nem nagyon lehet elképzelni, hogy nyerjenek, így az 1X jó választásnak tűnik. A dán csapat idegenben amúgy sem szerepelt jól az elmúlt időszakban, hiszen Örményországból és Albániából sem tudták elhozni a három pontot, ez pedig az egyenes ági továbbjutásukba is fájt, mint az később kiderült.

[2127945] 2015-11-14 20:45:00 Svédország - Dániax;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 20:45 INFO Norvégia-Magyarország Norvégia 1.87 @ TippmixPro
Péntek, 20:45 INFO Bosznia és Hercegovina-Írország 2.5 gól alatt 1.50 @ TippmixPro
Szombat, 18:00 INFO Ukrajna-Szlovénia Ukrajna 1.62 @ TippmixPro
Szombat, 20:45 INFO Svédország-Dánia Svédország vagy Döntetlen 1.31 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,95