EL

Ennyire esélytelen a Fenerbahce?

  • hatharom.com

A bukmékerek szerint Robin van Persie-éknek nem sok esélyük van csütörtökön a Celtic otthonában.

Robin van Persieék győzni mennek Skóciába. - Fotó: caughtoffside.com

Noha az Európa Liga A-csoportjának nyitófordulójában a Celtic 2-2-es döntetlent játszott az Ajax otthonában, míg a Fenerbahce hazai pályán 3-1-re kikapott a Molde együttesétől, a bukmékerek nagyon leírják a török szupercsapatot.

Merthogy perpillanat a sárga-feketék underdognak számítanak a csütörtöki meccsen, ami szinte érthetetlen. A vendégek kiválóan igazoltak a nyáron, hiszen többek közt olyan játékosok érkeztek Isztambulba, mint Robin van Persie, Nani, Simon Kjaer vagy Lazar Markovics, illetve Vítor Pereira a kispadra. A portugál mesterrel megkezdett munka mostanra kezd beérni, ráadásul a norvégok elleni vereséget követően a Fenernek nyernie kellene Glasgowban, főleg azért, mert a Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája kiesést követően az isztambuliaknál nagyon sokan az Európa Liga elhódítását jelölték meg elsődleges célként az idei szezonban.

[2089110] 2015-10-01 21:05:00 Celtic - Fenerbahcex

A törökök győzelmére pedig mutatkozik esély csütörtökön, hiszen a Celtic, igaz, hogy hazai pályán szerepelhet, de már közel sem olyan erős, mint a korábbi években, ráadásul Virgin van Dijk és Adam Matthews elvesztésével még tovább gyengültek a zöld-fehérek. Az sem a skótok malmára hatja a vizet, hogy sérülés és eltiltás miatt két alap hátvédéjére - Emilio Izaguirre, Charlie Mulgrew - sem számíthat Ronny Deila mester, avagy igen foghíjas lesz a Celtic hátul, amit a Fenerbahce kiváló támadói könnyedén kihasználhatnak.

Mindent egybevetve véleményünk szerint nem a skótok a találkozó favoritjai, avagy a vendégek pontszerzésében kiváló érték van, amire közel másfélszeres szorzón fogadhatunk a magyar online fogadóirodában.

Duplaesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Celtic vagy döntetlen Celtic vagy Fenerbahce Fenerbahce vagy döntetlen
1.40 1.30 1.49
[2089110] 2015-10-01 21:05:00 Celtic - Fenerbahcex;