Magyar válogatott

Három góllal verte Pintér válogatottja a Vasast

megosztom

A magyar válogatott kereténél számításba vett itthon játszó labdarúgóknak tartott kétnapos összetartás zárásaként Pintér Attila együttese kedden délelőtt a Vasassal játszott gyakorló mérkőzést. A szövetségi kapitány az összes kerettagnak lehetőséget adott az edzőmeccsen, amelyet a válogatott 3-0-ra nyert meg, Kalmár Zsolt egy, Nikolics Nemanja két gólt szerzett.

Fotó: mlsz.hu

"A részletes elemzésre a meccs videófelvételének visszanézése után kerül sor, de az biztos, hogy a mérkőzés elérte azt a célt, amit szántunk neki - mondta a táborzárás után Pintér Attila az mlsz.hu-nak. - Mindenkinek lehetőséget adtunk, olyan játékosokat is megnézhettem, akiket meccskörülmények között eddig nem tudtam kipróbálni. Igyekeztünk kijavítani a finnek elleni meccs hibáit, az edzéseken előkerülő hiányosságokat, és élesben is kipróbálni az edzésen begyakorolt taktikai elemeket. Gratulálok a Vasasnak, jó felfogású, sokra hivatott fiatal csapata van, akik bátor játékot mutattak, remek edzőpartnerek voltak. Sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!"

Eredmény: A-válogatott keret - Vasas 3-0
A-válogatott keret: Balogh János (Verpecz István, 33., Rózsa Dániel, 66.) - Szolnoki Roland (Lázár Pál, 52.), Lipták Zoltán (Guzmics Richárd, 52.), Juhász Roland (Zsidai László, 52.), Korhut Mihály (Szabó János, 52.) - Pátkai Máté (Lang Ádám, 80.), Sándor György (Kovács István, 52.), Kalmár Zsolt (Lang Ádám, 40., Fiola Attila, 60.) - Gyurcsó Ádám (Gosztonyi András, 52.), Nikolics Nemanja (Radó András, 52.), Varga Roland (Nagy Gábor, 52.)

Pintér Attila március 5-én a Finnország elleni győri vereséggel mutatkozott be a kispadon. A mieink legközelebb május 22-én lépnek pályára, Dániát fogadjuk az új debreceni stadionban.

A magyar válogatott ősszel már a 2016-os Európa-bajnokság kvalifikációjában szerepel, a görögökkel, a románokkal, a finnekkel, az északírekkel és a Feröer-szigetekiekkel került egy selejtezőcsoportba a franciaországi tornára.

[1672473] 2014-05-22 12:00:00 Magyarország - Dániax;
megosztom