Női kézilabda KEK

Tomoriék hálásak és büszkék szurkolótáborukra

31-26-ra győzött a Ferencváros női kézilabdacsapata a Viborg ellen a Kupagyőztesek Európa-kupája negyeddöntőjének népligeti visszavágóján, az idegenben elszenvedett nyolcgólos vereség miatt azonban kiesett.

Tomori Zsuzsanna tizenhárom gólig jutott a szombati visszavágón - Fotó: fradi.hu

"A kinti mérkőzést nagyon elrontottuk, de összekaptuk magunkat" - nyilatkozta a fradi.hu-nak Szamoránsky Piroska. A válogatott beálló szerint nagyon kevésen múlott, hogy meglegyen a nyolc gól. "Az volt a gond, hogy az első félidőben nem tudtunk előnyt szerezni. Benne volt a játékunkban a drukk, nagyon akartunk. Sajnálom, hogy nem jutottunk tovább. Nagyon büszke vagyok a csapatra és erre a szurkolótáborra. Élmény volt ma játszani. Fantasztikus hangulat volt! Egymásért küzdöttünk, ami erőt adhat a szezon további részére."

A visszavágón tizenhárom találatot szerző Tomori Zsuzsanna is bánkódott az elszalasztott lehetőség miatt. "Nagyon rossz érzés, hogy nem jutottunk tovább, mert úgy éreztem, meglehetett volna" - fogalmazott a világklasszis átlövő. "Az első félidőt megint nagyon elrontottuk, elengedtük a Viborgot három-négy góllal. Ez a fantasztikus közönség... Nagyon hálás vagyok nekik, mert úgy szurkoltak, hogy kétség nem férhetett ahhoz, hogy megverjük a Viborgot. Nagyon büszke vagyok erre. Belehajtottak bennünket a győzelembe. Most sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz."

A hatharom.com-nak nyilatkozó Szarka Adrienn szerint a ferencvárosiak annak ellenére sokat tanultak az idei nemzetközi szereplésből, hogy az idejekorán véget ért. Elek Gábor csapata szerdán az NB I alapszakaszának utolsó fordulójában a Fehérvár KC-t fogadja, jövő vasárnap pedig Érden lép pályára a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Fotó forrása: fradi.hu