Chelsea

Mourinho nem irigyli Falcaót, soha nem menne a Monacóhoz

José Mourinho elismerte, hogy a Chelsea csatárgondokkal küzd, kizárta Zlatan Ibrahimovic megszerzését, viszont úgy vélte, Radamel Falcao nincs jó helyen.

Mourinho szerint Falcao nincs jó helyen - fotó: AFP

Mourinho szerint Ibrahimovicot lehetetlen elcsábítani a Paris Saint-Germaintől, Radamel Falcao kapcsán azonban úgy véli, a Monaco nem megfelelő helyszín egy ilyen kaliberű csatár számára.

"Szükségünk lenne egy csatárra a Chelsea-nél, mert Eto'o ki tudja hány éves, 32 vagy 35? - viccelődött Mourinho a francia televíziónak, a Canal Plusnak. - Sajnos nincs nálunk Falcao, de Falcaónak sincs klubja. Ki akarna játszani 3000 néző előtt? Az lenne a vég, ha egyszer a Monacóhoz szerződnék. Ibrahimovicot lehetetlen megszerezni. Tudom, hogy boldog Párizsban, mert barátok vagyunk, sűrűn beszélünk. A PSG gazdasági erejével nem versenyezhetünk, lehetetlen küldetés."

Nyáron Eto'ónak lejár a szerződése a Chelsea-nél, így Fernando Torres és Demba Ba lesz bevethető, valamint Romelu Lukaku, aki jelenleg kölcsönben az Evertonnál szerepel. Mourinho együttese jelenleg egy ponttal vezeti a Premier League tabelláját az Arsenallal szemben, míg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén szerdán a Galatasaray otthonában lép fel.

[1625215] 2014-02-26 20:45:00 Galatasaray - Chelseax;