Átigazolás

Újabb Tottenham-ajánlat Coentraóért?

A kudarcba fulladt nyári tárgyalásokat követően a januári átigazolási időszakban újra megpróbálkozik Fabio Coentrao átigazolásával a Tottenham Hotspur - írja a Daily Mail.

André Villas-Boas, az észak-londoniak portugál menedzsere néhány hónapja a Gareth Bale-transzferügylet keretében csábította volna el a Real Madridtól honfitársát, ám a felek akkor nem jutottak egyezségre. A válogatott balhátvédnek nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba Carlo Ancelottinál, így a White Hart Lane-re történő költözése új lökést adhat a pályafutásának. Bár Daniel Levy, az angol klub elnöke 40 millió fontot különített el új játékosokra, a legvalószínűbb megoldásnak Coentrao kölcsönvétele tűnik.

Fabio Coentrao lehet a Spurs januári fogása

Noha a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban a Manchester Uniteddel is szóba hozták a 25 esztendős bekket, a spanyolok a célegyenesben visszaléptek az üzlettől. Balhátvéd poszton egyébként jelenleg kisebb problémával küzd Villas-Boas, Danny Rose sérülése miatt ugyanis az eredetileg belső védő Jan Vertonghen futballozik a védelem bal oldalán. A fiatal angolon kívül a keretben nincs más játékos ebben a pozícióban, vagyis a Spursnek szüksége volna egy jó formában lévő Coentraóra.

A Sarkantyúsokra a héten két hazai mérkőzés vár, csütörtökön az Európa Ligában, vasárnap pedig a Premier League-ben. A moldovai Sheriff Tiraszpol elleni esetleges győzelem már biztos továbbjutás jelentene a második számú európai kupasorozat csoportköréből, a Newcastle United legyőzésével pedig az éllovas Arsenalhoz zárkózhatna közelebb a bajnokságban a Tottenham.

[1574271] 2013-11-07 21:05:00 Tottenham Hotspur - FC Sheriffx;[1474378] 2013-11-10 13:00:00 Tottenham Hotspur - Newcastle Unitedx;