NB II

Zalaegerszegen késnek a fizetések, a játékosok az öltözőben aludtak

Szerda este a másodosztályú Zalaegerszeg labdarúgói az öltözőben gyűltek össze, többen ott éjszakáztak. Az ok a fizetések késése volt.

Fotó: zaol.hu

A zaol.hu információja szerint a csapat tagjai közül nyolcan az öltözőben aludtak. Immár két hónapja nem kapnak teljes fizetést a játékosok, van, aki emiatt albérletét sem tudja fizetni.

Csütörtök reggel már edzésre készülődött a csapat. "Éppen most érkeztem meg, a játékosok pedig befejezték reggelijüket. Természetesen megkérdeztem a csapatot is, hogy mindenki vállalja-e az edzéseket, de senki sem jelezte, hogy ne venné fel a munkát, ás továbbra is gőzerővel készülünk a Szolnok elleni szombati mérkőzésre" - nyilatkozta Lendvai Miklós megbízott vezetőedző.

A portál érdeklődésére a tréner azt felelte, csapatösszetartás miatt voltak együtt a késő esti órákban. Dézsi Attila ügyvezető azt mondta, számára is új a helyzet, tájékozódni fog a szokatlan összejövetelről.

A pénzügyi nehézségek ellenére a ZTE nem áll rosszul az NB II-ben, legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert, a hatodik helyen áll, öt pont a hátránya a még feljutást jelentő második helyhez képest. Hétvégén Szolnokra látogat a csapat.

[1527925] 2013-11-02 15:30:00 Szolnoki MÁV FC - Zalaegerszegx;